تاریخ: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۰:۰۸
بازدید: ۱۱۶
کد خبر: ۱۵۵۶۲۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تشکیل پرونده مالیاتی پیش شرط اخذ ابزار پذیرندگی

می متالز - مدیر عامل شاپرک به تشریح اقدامات انجام شده در خصوص اجرای ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان پرداخت. کاظم دهقان اظهار کرد: «طبق قانون مصوب سال ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی، از دی‌ماه سال جاری مقرر است تمام ابزارهای پذیرش در حوزه پرداخت کشور با داشتن پرونده مالیاتی به فعالیت خود ادامه دهند.»
تشکیل پرونده مالیاتی پیش شرط اخذ ابزار پذیرندگی

به گزارش می متالز، وی افزود: «در این ‌خصوص هماهنگی‌های متعددی با نهادهای مربوطه به‌ویژه سازمان امور مالیاتی انجام شده و برای تعریف ابزارهای پرداخت جدید سرویس‌هایی بین بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی تنظیم شده است. براین ‌اساس تعریف پایانه جدید با تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد رهگیری امکان‌پذیر خواهد بود و لذا کسانی که متقاضی ابزار پرداخت جدید هستند باید مراحلی را طی کنند تا این کار انجام شود.»

دهقان تأکید‌کرد: «متقاضیان قبل از ارائه درخواست به بانک یا شرکت psp  باید نسبت به مراجعه به سامانه سازمان امور مالیاتی و تکمیل اطلاعات مربوطه اقدام  سپس با کد رهگیری دریافت شده تقاضای خود را برای دریافت ابزار پذیرش ثبت کنند. این فرآیند در حال حاضر با صرف زمانی کوتاه در سامانه امورمالیاتی امکانپذیر است و از یک ماه آینده امکان تشکیل پرونده از طریق بانک یا شرکت psp نیز امکانپذیر خواهد بود و متقاضیان می‌توانند به‌صورت خودکار ابزار پذیرش را دریافت کنند.»

به گفته او، در حال حاضر حدود ۵/ ۸ میلیون ابزار پذیرش در کل کشور داریم که بخش زیادی از آنها پرونده مالیاتی دارند و برای بخشی نیز بر اساس اطلاعات موجود، پرونده تشکیل می‌شود و دارندگان آنها نیازی به مراجعه ندارند. اطلاعات گروهی از دارندگان ابزار پذیرش نیز ناقص است که این موضوع به آنها اعلام می‌شود تا نسبت به تکمیل یا تصحیح اطلاعات خود اقدام کنند.

دهقان در پایان اعلام کرد: «شناسایی مودیان مالیاتی توسط سازمان امور مالیاتی انجام می‌شود و افرادی که از ابزارهای پذیرش استفاده غیرتجاری می‌کنند، می‌توانند این موضوع را در سامانه اعلام و پس از بررسی سازمان امور مالیاتی، آنها از رده پذیرندگان تجاری خارج می‌شوند و شامل پرداخت مالیات نخواهند شد.»

عناوین برگزیده