تاریخ: ۳۰ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۴۷
بازدید: ۷۷
کد خبر: ۱۵۵۷۸۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

موازی‌کاری بخش دولتی بخش خصوصی را با چالش مواجه می‌کند

می متالز - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با اشاره به اینکه در سال جهش تولید موازی کاری و کم کاری کمکی به تولید نمی‌کند بلکه سد راه آن است،گفت: بانک‌ها با تمام توان در راستای جهش تولید قدم بر نمی‌دارند.
موازی‌کاری بخش دولتی بخش خصوصی را با چالش مواجه می‌کند

موازی‌کاری بخش دولتی بخش خصوصی را با چالش مواجه می‌کند- اخبار البرز - اخبار  استانها تسنیم | Tasnim

به گزارش می متالز، پرهام رضایی در پانزدهمین نشست کمیسیون سرمایه گذاری "پول و بانک" اتاق بازرگانی البرز که با حضور مدیرکل اقتصادی بازرسی کل کشور، رئیس دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی این سازمان و مدیرکل بازرسی استان البرز برگزار شد، اظهار داشت : این جلسه با محوریت بررسی مسائل و چالش‌های پیش روی بخش خصوصی استان در حوزه سرمایه گذاری‌های اقتصادی، پول و بانک تشکیل شده است.

وی افزود: بخش خصوصی امروز در میدان اقتصادی در حال جنگ با دشمن است و کار مهمی را در زمینه تولید ثروت برای کشور علیرغم تحریم‌های ناجوانمردانه علیه ایران به ویژه در سه سال گذشته پیش برده است.

رضایی با اشاره به بروز برخی مسائل در کشور که به دنبال انجام موازی کاری‌ها در بخش دولتی به وقوع پیوسته است و بخش خصوصی را به چالش می‌کشد، بیان کرد: در حال حاضر بخش خصوصی و دولتی در یک مسیر حرکت می‌کنند و باید در برابر تحریم‌های ناجوانمردانه علیه ایران ایستادگی کنیم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه بر اساس آمارهای موجود، بخش خصوصی تمام قد در راستای حمایت از تولید داخلی و توسعه آن ایستاده است و با وجود محکم تر شدن تحریم‌های اقتصادی بازهم بخش خصوصی مقاومت کرده و اقداماتی مانند ورود مواد اولیه تولید به کشور را با دور زدن تحریم‌ها پیش برد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز، بیان کرد: علیرغم حضور خوب بخش خصوصی در عرصه اقتصادی متاسفانه بانک‌ها با تمام توان وارد نشده اند و در چند سال گذشته با تورم بالا و افت شدید ارزش پول کشور مواجه شده ایم.

وی با بیان اینکه وجود بیش از 3500 واحد صنعتی در استان البرز یک ظرفیت ویژه است که سبب ایجاد اشتغال 50 کارگر تا 10 هزار پرسنل در واحدهای مختلف تولیدی این استان شده است ، گفت: قرار گیری در مجاورت پایتخت هم یک پتانسیل دیگر برای بخش صنعت و تولید استان البرز است.

وی با بیان اینکه به عنوان نمونه یک واحد تولیدی برای واردات کالاها و مواد اولیه با احتساب اخذ ارز 4200 تومانی بالغ بر 250 هزار دلار سرمایه گذاری داشته است، ادامه داد:  با درنظر گرفتن اینکه قیمت هر دلار 25 هزار تومان باشد، توان تولید کننده در این بخش به 40هزار دلار کاهش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه به دلیل افت ارزش پول کشور، توان کارخانه‌های تولیدی ایرانی و بخش گردش کالایی آنها نسبت به گذشته کمتر شده است، عنوان کرد: در حال حاضر فعالان اقتصادهای با نهادهایی مانند بیمه، امورمالیاتی و یا تامین اجتماعی مشکلات زیادی دارند و حتی در دوران همه گیری کرونا که سبب ایجاد چالش‌هایی برای تولیدکنندگان داخلی شده است بازهم همکاری لازم از سوی نهادهای دولتی صورت نمی‌گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با بیان اینکه باید از ظرفیت و توانایی بخش خصوصی در استان البرز بهره گیری شود، گفت: علیرغم تشکیل هیئت خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی استان البرز و برگزاری جلسات آن از اتاق بازرگانی استان که بیش از 1400 تا 1500 عضو دارد، برای حضور در این نشست‌ها دعوت نشده است.

وی با بیان اینکه تغییرات پی در پی مدیریت‌ها می‌تواند بخش صنعت استان را با چالش مواجه کند، تصریح کرد: تغییرات در مدیران بخش‌هایی مانند  مدیر گمرک استان البرز در شرایط کنونی که تنها چند ماه تا پایان دولت فعلی باقی مانده، جزء ضربه به استان و کاهش  آمارهای صادراتی و نتیجه دیگری به همراه ندارد.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت