تاریخ: ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۱۲
بازدید: ۱۱۶
کد خبر: ۱۵۵۸۵۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در نشست مشترک کمیسیون صنایع و معادن با اتاق بازرگانی استان مرکزی:

رسولی نژاد: نظارت های میدانی مجلس برای رفع مشکلات است/فیروزی: روش اجرای خصوصی سازی ها زمینه ساز مشکلات کنونی/تقی پور:منطقه ای شدن اقتصاد راه برون رفت از شرایط کنونی است

می متالز - اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس در نشست با اتاق بازرگانی استان مرکزی بر نقش مهم این اتاق در جنگ اقتصادی کنونی تاکید کردند.
رسولی نژاد: نظارت های میدانی مجلس برای رفع مشکلات است/فیروزی: روش اجرای خصوصی سازی ها زمینه ساز مشکلات کنونی/تقی پور:منطقه ای شدن اقتصاد راه برون رفت از شرایط کنونی است

نشست کمیسیون صنایع

به گزارش می متالز، اعضای کمیسیون صنایع ومعادن مجلس امروز (جمعه، 3 بهمن ماه) در جریان نظارت میدانی خود از استان مرکزی با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی این استان دیدار و گفت وگو کردند.

 

تقی پور: در نظارت میدانی بر استان مرکزی شاهد شکست و خنثی سازی تحریم بودیم

براساس این گزارش رضا تقی پورانوری در نشست مذکور، گفت: نباید به دلیل اجرای ناقص اصل 44 که اصل مترقی قانون اساسی است آن را زیر سوال برد زیرا این اصل در قانون اساسی می درخشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: می توان با به کارگیری شیوه و مدلی که توانستیم در دفاع مقدس پیروز شویم بر جنگ اقتصادی نیز غلبه کنیم.

وی با طرح این پرسش که باید دید نقش اتاق بازرگانی که نماینده پارلمان بخش خصوصی است در حال حاضر که کشور با جنگ اقتصادی روبه رو است، چیست اضافه کرد: می توان با به کارگیری الگوی اقتصاد مردمی در جنگ اقتصادی کنونی پیروز شد و اتاق های بازرگانی می توانند در تحقق این امر نقش مهمی داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: باید اقتصاد منطقه ای را تعریف کرد، راه برون رفت از شرایط کنونی منطقه ای شدن اقتصاد به معنای صادرات است.

عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت های صادرات، تصریح کرد: باید با همفکری و برگزاری نشست های مختلف در جنگ اقتصادی کنونی زمینه پیروزی در جنگ اقتصادی کنونی را فراهم کنیم؛ در بازدید میدانی از استان مرکزی زیبایی شکست تحریم و خنثی سازی تحریم ها را دیدیم.

 

فیروزی: اتاق های بازرگانی باید به مجلس در بخش نظارتی کمک کنند

حجت اله فیروزی در ادامه این نشست، اظهار کرد: استان مرکزی در کنار تمام مشکلات موجود در واحدهای تولیدی مانند هپکو ظرفیت مناسبی در حوزه صنعت دارد.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت متصدی مناسبی برای کارها نیست بنابراین باید به ظرفیت بخش خصوصی توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه اتاق های بازرگانی باید به مجلس در بخش نظارتی کمک کنند، ادامه داد: در حال حاضر نوعی بی اعتمادی به بخش خصوصی وجود دارد که باید اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی مشکلات موجود در خصوصی سازی ها را در مدل ها و شیوه های اجرای آن دانست و تصریح کرد: باید با ارزیابی افراد اهلیت آن ها را برای واگذاری بنگاه های صنعتی بسنجیم.   

 

رسولی نژاد: نظارت های میدانی مجلس تشریفاتی نیست

سیداحمد رسولی نژاد نایب رئیس کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست، گفت: قبل از دوره چهارم مجلس اطلاعات نمایندگان تنها از کانال دولت به دست می آمد و اثری از نمایندگان بخش غیردولتی در کمیسیون ها وجود نداشت تا اینکه مرکز پژوهش ها تشکیل شد و از سوی دیگر امکان حضور نمایندگان اتاق های بازرگانی در کمیسیون ها فراهم شد.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: براساس برنامه چهارساله کمیسیون صنایع ومعادن مجلس مسائلی مانند تدوین مدل خودروسازی در ایران و نقش سرمایه گذاری بخش خصوصی، تدوین طرح برای هدایت بازار سرمایه به سمت تولید و نظارت بر اجرای دولت الکترونیک در دستورکار قرار دارد.

وی همچنین حمایت از توسعه فعالیت های اکتشافی و استخراج معادن را دیگر برنامه کمیسیون متبوعش برشمرد و ادامه داد: در حال حاضر لایحه اصلاح قانون معادن در حال بررسی است و اعضای اتاق در صورتی که پیشنهاداتی دارند می توانند در این زمینه مطرح کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظارت های میدانی مجلس تشریفاتی نیست و ما به دنبال رفع مشکلات هستیم، ادامه داد: پس از بازدید ها مشکلات را در جلسات کمیسیون صنایع ومعادن مجلس با حضور مقامات اجرایی بررسی می کنیم.

عناوین برگزیده