تاریخ: ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۳۹
بازدید: ۲۱۵
کد خبر: ۱۵۶۸۹۹
سرویس خبر : انرژی
مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهور در بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی:

با تکیه بر یک منبع در کشور نمی توان پیشرفت کرد

می متالز - مدیر طرح توسعه نوآوری‌ها و فناوری‌ای حوزه زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: برای رشد و توسعه کشور باید جراحی اندیشه و افکار در مدیریت تخصصی کشور صورت پذیرد. با تفکر 40 سال پیش نمی‌توان مدیریت کرد. با ادوات 40 سال پیش در صنعت معدن و نفت نمی‌توان انتظار پیشرفت داشت.
با تکیه بر یک منبع در کشور نمی توان پیشرفت کرد

به گزارش می متالز، کامبیز مهدیزاده مدیر طرح توسعه نوآوری ها و فناوری های حوزه زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برای رشد و توسعه کشور باید جراحی اندیشه و افکار در مدیریت تخصصی کشور صورت پذیرد. با تفکر 40 سال پیش  نمی توان مدیریت کرد. با ادوات 40 سال پیش در صنعت معدن و نفت نمیتوان انتظار پیشرفت داشت. مجموعه ای از فاکتورها برای رشد کشور لازم است. مثل کشور نروژ که با مجموعه ای از عوامل تلاش کرده رشد اقتصادی خوبی داشته باشد.

مهدیزاده پیرامون توجه به نقش جوانان تاکید کرد: باید بستر را برای جوانان مهیا کنیم. همه جوانان مشاور شده اند در حالی که مشاور، شخصی است با کوله باری از تجربه که آن را در اختیار وزیر و وکیل قرار میدهد. جوانان پر انرژی اند و باید وارد کارهای اجرایی شوند. آنها قدرت برنامه ریزی دارند. برخی از حضور جوانان در عرصه های مدیریتی ترس دارند و این ترس ناشی از اینست که جوانان متخصص هستند. این هراس بخصوص در مجموعه شرکت های دانش بنیان و شتابدهنده ها به چشم میخورد. اجازه دهیم جوانان کار کنند بویژه در عرصه های فناورانه نفتی و معدنی جوانان مستعد و متخصصی داریم که باید اجازه دهیم جوانان وارد عرصه های مدیریتی شوند. اگر کمک هم نمی کنیم سنگ اندازی نکنیم. متاسفانه برخی از مدیران اصلا نمی دانند accelerator و یا شتابدهنده چیست اما ادعای مدیریتی دارند!

مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهور در پایان اظهار داشت: من هرجا ذکر میکنم که ای کاش نفت نداشتیم، منظور بستن در چاه های نفت نیست. خیر نفت موهبت الهی است باید حداکثر بهره برداری را داشته باشیم بخصوص در میادین مشترک نفتی. اما نیاز است از فناوری ها و نوآوری های روز بهره بگیریم و به سایر منابع کشور هم توجه کنیم اگر می خواهیم پیشرفت کنیم.

برای مشاهده کلیپ کلیک کنید

عناوین برگزیده