تاریخ: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۵۵
بازدید: ۱۰۶
کد خبر: ۱۵۷۳۱۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

سازمان بورس مستقل است، سیاسیون دندان روی جگر بگذارند

می متالز - انتخاب رئیس جدید سازمان بورس بعد از استعفای حسن قالیباف‌اصل، یکی از موضوعات پر بحث و پر حاشیه در شبکه‌اجتماعی توییتر، گروه‌های تلگرام و سایت‌های اقتصادی‌تحلیلی است. همه در نوشته‌ها و اظهارنظرهایشان درباره ویژگی‌های رئیس جدید صحبت می‌کنند و حتی برخی از افراد پیش‌بینی می‌کنند که اگر فلان شخص انتخاب شود، اوضاع بورس و سهامداران بهتر می‌شود.
سازمان بورس مستقل است، سیاسیون دندان روی جگر بگذارند

به گزارش می متالز، این افراد خطاب به سهامداران خرد می‌نویسند که با استفاده از هشتگ توجه‌ها را به سمت فرد مورد‌نظر آنها جلب کنند، چون اگر فلان شخص انتخاب شود اوضاع و احوال بورس مثبت می‌شود. در همین رابطه دیروز سیاوش وکیلی، مدیر روابط‌عمومی سازمان بورس در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «فارغ از همه مخالفت‌ها و موافقت‌ها و فارغ از همه گزینه‌ها و نقاط‌ضعف و قوت‌های آنان می‌شود امیدوار بود که در سایه این استعفا همگان به این باور برسند که سازمان بورس باید یک نهاد مستقل و تخصصی و به‌دور از دعواهای سیاسی باشد. در یک کلام اینجا محل دعوا نیست.» این نوشته البته دومین نوشته وکیلی در دو روز گذشته است که محور آن‌ تاکید بر استقلال و تخصصی‌بودن حوزه بورس بوده است. وکیلی دو روز پیش هم در توییت دیگری خطاب به افراد سیاسی نوشته بود: «چند روزی است بازار در آرامش است، لطفا چند روز هم دندان روی جگر بگذارید و اجازه بدهید ببینیم مکانیزم عرضه و تقاضا در بازار چگونه عمل می‌کند!» اما در رابطه با انتخاب رئیس جدید سازمان بورس، یکی از افرادی که در قسمت نظرات نوشته سیاوش وکیلی، پیامی نوشت، پیام الیاس کردی، فعال بازار سرمایه بود. او نوشت: «‌فعلا متاسفانه بورس محل بسیار خوبی برای دیده‌شدن برخی افراد شده است. امیدوارم به این داستان پایان بدهند و سهامدار خرد در این دعوای ویرانگر آسیب نبیند.» جدا از این موضوع، علی ربیعی، سخنگوی دولت دیروز در نشست خبری خود کمی درباره اوضاع و احوال بورس صحبت کرد. صحبت‌هایی که از زمان انتشار در سایت‌های خبری و کانال‌های تلگرام سر از گعده فعالان حوزه بورس در توییتر درآورد. ربیعی در صحبت‌هایش گفت که طرح موضوع دخالت یا عدم‌دخالت دولت در حوزه بورس بی‌معنا است.

او همچنین در بخشی از صحبت‌هایش درباره رویکرد دولت نسبت به بورس گفت که نگاه دولت، همواره حمایتی بوده است. ربیعی اوضاع و احوال بورس را نتیجه سیاست‌های نسنجیده و اظهارنظرهای افراد غیرمرتبط و خارج از دولت دانست و در همین رابطه گفت: «مثلا وقتی درباره قیمت ارز مبدا یا خوراک پتروشیمی در بودجه ۱۴۰۰ پیش از تصویب نهایی اظهار‌نظر می‌کنند، باعث به‌هم خوردن بازار می‌شوند، یا در مورد اینکه چه کسی رئیس سازمان بورس شود در رسانه‌ها بحث می‌کنند.» با درنظرگرفتن صحبت‌های امیدبخش سخنگوی دولت به سهامداران و با وجود اینکه دو روز قبل اسحاق جهانگیری هم اعلام کرده بود که هیچ علامت منفی به بورس داده نشود و وزیر کشور هم گفته بود که همه ما به دنبال آن هستیم‌ که مردم در آرامش، امنیت، نشاط سیاسی و اجتماعی و شرایط مطلوبی باشند؛ اما یکی دو روزی است که در شبکه‌اجتماعی توییتر و برخی از گروه‌های اقتصادی پیام‌های برگزاری تجمع اعتراضی در برابر ساختمان سازمان‌بورس منتشر می‌شود. این پیام‌ها که با عنوان تجمع مالباختگان بورس در فضای مجازی منتشر می‌شود، همراه با اعلام ساعت شروع و پایان تجمع هستند و حتی از شعارهایی هم که باید در تجمع سر داده شود، صحبت می‌شود.

عناوین برگزیده