تاریخ: ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۱۸
بازدید: ۱۱۱
کد خبر: ۱۵۷۷۴۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رویدادهایی در زبرخان، نبشابور، تربت حیدریه، گلبهار و بجستان

غربالگری کرونایی، اصناف بدون مجوز، اوج گیری کرونا، مطالعات پدافند غیرعامل و بازدید معادن

می متالز - غربالگری کرونایی، اصناف بدون مجوز، اوج گیری کرونا، مطالعات پدافند غیرعامل و بازدید معادن رویدادهایی در زبرخان، نبشابور، تربت حیدریه، گلبهار و بجستان خراسان رضوی است.
غربالگری کرونایی، اصناف بدون مجوز، اوج گیری کرونا، مطالعات پدافند غیرعامل و بازدید معادن

به گزارش می متالز، سرپرست شبکه بهداشت و درمان زبرخان در جلسه مشترک با فرماندهان حوزه مقاومت بسیج شهرستان گفت:‍ بیش از ۹۸ درصد جمعیت شهرستان زبرخان در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی غربالگری شدند.

 

 غربالگری بیش از ۹۸ درصد جمعیت شهرستان زبرخان

 

دکتر حامد سلیمانی افزود: رسیدن به وضع مطلوب فعلی دستاورد بزرگ طرح شهید حاج قاسم سلیمانی است که در کنار رعایت دستور‌های بهداشتی به همت شهروندان حاصل شداما تداوم و استمرار آن مهمتر است، زیرا احتمال می‌رود در موج چهارم کرونا شرایط سخت تری برای سلامت شهروندان و همچنین کادر بهداشت و درمان رقم بخورد.


وی با ارائه گزارشی از دستاورد‌ها و اقدامات صورت گرفته از ابتدای طرح در بیستم آبان ۹۹ در قالب کمیته‌ها مراقبتی، نظارتی و حمایتی گفت: ۶۱ هزارو ۲۷۳ نفر در این طرح غربالگری شدند.


سرپرست شبکه بهداشت و درمان زبرخان افزود: توزیع چهار هزار بسته بهداشتی به ارزش تقریبی ۱۳۵ میلیون تومان، بیش از ده هزار ماسک و مواد ضدعفونی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون تومان هم از اقدامات کمیته حمایتی دراین شهرستان بوده است.
 

 

نداشتن جواز کسب ۵۰ درصد اصناف نیشابور
 

 

دادستان نیشابور گفت: بین ۴۰ تا ۵۰ درصد اصناف ما جواز کسب ندارند و این حجم بالای افراد صنفی بدون پروانه زیبنده شهر، استان و کشور ما نیست.

سیدمحمد حسینی افزود: بخش عظیمی از فعالیت‌های صنفی در حوزه مواد غذایی است و بیشترین حجم نداشتن پروانه در این حوزه مشاهده می‌شود از این رو اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف باید تلاششان را صرف شناسنامه‌دار کردن افراد صنفی کنند.

وی افزود: باید فعالیت صنفی طبق مجوز انجام شود نه این که از اتاق اصناف مجوز آشپزخانه بگیرند و رستوران‌داری کنند یا صدور پروانه تجاری برای اماکن مسکونی امکان ممنوع است.

 

 

نگرانی از اوج‌گیری دوباره کرونا در تربت حیدریه


رئیس دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی از نادیده گرفتن دستور‌های بهداشتی در جامعه درباره اوج‌گیری دوباره کرونا هشدار داد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور گفت: آنچه این روز‌ها باعث نگرانی مجموعه بهداشت و درمان شده ساده‌انگاری و بی‌تفاوتی اجتماعی در مقابله با کروناست که باعث افزایش آمار مبتلایان شده و ادامۀ این روند ضربه‌های سختی به سلامت جامعه وارد خواهد کرد.

وی افزود: هر گونه رفتار اشتباه و حرکت در خلاف جهت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، اوج‌گیری دوباره کرونا را به همراه خواهد داشت، زیرا این بیماری هنوز به پایان خط نرسیده است.
 


تهیه طرح مطالعات پدافند غیرعامل گلبهار


در نخستین جلسه هماهنگی تهیه طرح مطالعات پدافند غیرعامل شهر جدید گلبهار با بررسی مشکلات، تمهیدات لازم برای تهیه این طرح در دستور کار قرار گرفت.

در طرح جامع گلبهار، مطالعات پدافند غیر عامل در برنامه ریزی و طراحی شهری این شهر جدید انجام شده است و با هدف اجرای هر چه بهتر موارد پیش‌بینی شده که تاثیر بسزایی در مقابله جوامع شهری در مخاطرات و آسیب‌های طبیعی دارد، مطالعات تفصیلی و اجرایی در دستور کار قرار گرفته است که این امر نقش بسزایی در افزایش تاب آوری شهر جدید گلبهار خواهد داشت.

این جلسه با هدف فراهم کردن مقدمات تهیه و تدوین طرح مطالعات پدافند غیرعامل در شرکت عمران گلبهار برگزار شد.

بازدید رئیس صمت خراسان رضوی از معادن بجستان

 مس فروش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی  از معادن بجستان بازدید و در جلسه شورای اداری  این شهرستان

حضور یافت.

عناوین برگزیده