مرتضی یزدخواستی ضمن بازدید از دستاوردهای شرکت در شانزدهمین نمایشگاه ایران کانمین به خبرنگار ما گفت: تأسیس ذوبآهن اصفهان بر پایه زنجیره تولید از معدن تا محصول نهایی بود و لذا مدیریت معادن را برعهده داشت. اما به علت سیاستگذاریهای نادرست معادن واگذار شدند و امروز ذوبآهن در تأمین پایدار مواد اولیه برای تولید با سه کوره بلند با چالشهایی مواجه است. وی افزود: با تدبیر مدیریت عالی شرکت و طرحهایی که در جلسات هیات مدیره پیگیری میشوند چشمانداز خوبی را شاهد هستیم که خرید معدن زغال سوادکوه یک نمونه از آن است.
عضو هیات مدیره ذوبآهن اصفهان که نظارت بر شرکتهای تابعه کارخانه را نیز عهدهدار است، خاطرنشان کرد: به منظور بررسی چالشها و فرصتهای شرکتها، جلسات ماهانه برگزار میشود که بازخورد خوبی داشته است.
برای هر یک از این شرکتها رسالت خاصی تعریف شده و تلاش داریم به نحوی برنامهریزی شود که به صورت تخصصی بر فعالیتها متمرکز باشند تا برونداد مؤثرتری را شاهد باشیم.
مرتضی یزد خواستی بیان کرد: بر اساس مصوبه هیات مدیره پروژههای کارخانه تاحدامکان به شرکتهای تابعه واگذار میشود تا بتوانند در کنار این طرحها در صنایع مختلف مانند شرکت مهندسی و پویش ساخت حضور فعال داشته باشند.
وی در ادامه به تولید ریل در ذوبآهن اصفهان پرداخت و افزود: با برنامهریزیهای مدیریت عالی شرکت و تلاش شبانهروزی کارکنان در بخشهای مختلف تولید ریل در ایران به اسم ذوبآهن اصفهان ثبت شد که در زمینه تولید ورق، میلگرد و … صنایع دیگر فعال هستند اما ریل ذوبآهن در غرب آسیابی همتاست.
مرتضی یزد خواستی که ریاست کمیته طرحهای ارزش افزا در ذوبآهن اصفهان را نیز عهدهدار است، گفت: ایدههای بسیار خوبی از سوی کارکنان بخشهای مختلف دریافت نمودیم که در کمیته مربوطه در دست بررسی هستند.
کلیه همکاران میتوانند از طریق سرپرستان، مدیران، معاونین و همچنین دبیرخانه این کمیته نبست به حضور در این پویش علمی اقدام نمایند.