به گزارش می متالز، خانه فرهنگ کار و تلاش شرکت فولاد هرمزگان افتتاح شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان در حاشیه این مراسم گفت: یکی از راهکارهای مهم ارتقاء بهرهوری نیروی کار، توسعه فرهنگ کار است و پیشرفت جامعه بدون توجه به فرهنگ کار و تلاش میسر نیست.
هادی ابراهیمی افزود: شرکت فولاد در تمامی بخشها بویژه حوزه اجتماعی پیشتاز است و نشانههای فرهنگ کار در این شرکت با نگاه به وضعیت تولید، توجه به بهره وری و منابع انسانی، کاهش حوادث ناشی از کار، توجه به رفاهیات کارکنان، ایجاد اشتغال و فرصتهای شغلی و برگزاری برنامههای فرهنگی متعدد و همچنین اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری، کاملا مشهود است.
وی با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه کارگری، توجه به سرمایه اجتماعی است، اظهارداشت: ادارهکل تعاون و کار استان نیز در این راستا و بعنوان یک دستگاه اجتماعی، همواره این امر را مدنظر قرار داده است.
وی اضافه کرد: توسعه بدون سرمایه اجتماعی محقق نخواهد شد و بنگاههایی موفق هستند که روی سرمایه اجتماعی کار کرده باشند.
ابراهیمی در ادامه با توجه به فعالیت ورزشهای کارگری استان در قالب 28 انجمن گفت: شرکت فولاد تلاش کند فعالیتهای ورزشی شرکت همسو با هیأتهای ورزش کارگری باشد که این امر نمود بیشتری خواهد داشت و مجموعه ورزشی کارگران نیز یک ظرفیت برای پرسنل فولاد است که میتوان از آن استفاده کرد.
وی همچنین از مجموعه مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار بعنوان یک ظرفیت برای آموزش نیروهای ایمنی نام برد و گفت: این مجموعه همراه با بازرسان کار در راستای آموزشهای ایمنی در جهت صیانت از نیروی کار، آمادگی همکاری با فولاد را دارند.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه این شرکت هفت درصد فولاد کشور را تولید میکند، گفت: با توجه به پتانسیل خوبی که وجود دارد میتوان این ظرفیت را افزایش داد تا به قطب دوم تولید در کشور برسیم.
فرزاد ارزانی با اشاره به اینکه 40 درصد تولیدات شرکت صادر و 60 درصد نیز نیاز بازار داخل است، افزود: با توجه به تحریمها، صنعت کشور دچار مشکلات شد اما در تولید خللی وارد نشده است.
وی اظهارداشت: استفاده از بومی سازی و ساخت داخل با بهرهگیری از پتانسیل نیروهای خود مجموعه و تیمهای داخلی، سبب خودکفا شدن شرکت در بخشهای مختلف شده است.
ارزانی، پرداخت به موقع حقوق پرسنل، رعایت اصول ایمنی، پرداخت به موقع حقوق و مزایا، عدم تبعیض و ایجاد عدالت در جهت ارتقای شغلی، توجه به سرمایه نیروی انسانی، انجام مسئولیتهای اجتماعی را از جمله مواردی ذکر کرد که در جهت صیانت از نیروی کار که به عنوان مهم ترین سرمایه هر مجموعه است، ذکر کرد.
بهرهمندی کارگران و خانوادههای آنان از امکانات و ظرفیتهای فرهنگی کشور، ارتقای نشاط اجتماعی و توسعه فعالیتهای فرهنگی در جامعه کار و تلاش، توانمندسازی نیروی کار به لحاظ روحی و جسمی در ابعاد فردی و اجتماعی و ترویج فرهنگ خیر جمعی از جمله اهداف تشکیل خانههای فرهنگ کار و تلاش است.
خانههای فرهنگ کار و تلاش، مراکزی هستند که به منظور رصد مولفههای فرهنگ کار و ترویج برنامههای مربوط به آن، فعالیت و این بستر را فراهم میکنند که با استفاده از دو نهاد خانواده و آموزش، ابعاد مختلف فرهنگ کار به جامعه شناسانده شود و در جهت ارتقاء آن فعالیت کنند.