به گزارش می متالز، در ابتدای این نشست حمید بهنگار، مدیرعامل شرکت «پرتو تاپ رایان» از تجارب هوشمندسازی در بخش کشاورزی گفت. او به جایگاه ایران در تامین مواد غذایی مورد نیاز کشور، صادرات غیرنفتی کشور و جذب شاغلان در صنعت اشاره کرد و گفت عوامل موفقیت پروژههای کشاورزی هوشمند عبارتند از: سرمایه اجتماعی، کاهش مقاومت اجتماعی، پذیرش فناوری توسط دولت، صنعت و دانشگاه، شناسایی و زمینهسازی ورود شرکتهای فعال به این حوزه و درنهایت سرمایه اقتصادی.
بهنگار از نقش حاکمیت کلان و مدلهای جهانی در حوزه کشاورزی هوشمند گفت: باید دولت و حاکمیت کلان و شرکتها و تشکلها عزم جدی برای این مدلهای جهانی داشته باشند و در این مسیر تسهیلگری کنند. در این مسیر هزینهها پایین خواهد آمد و راندمان کار بالاتر میرود. او تاکید کرد: در کشاورزی هوشمند هزینه تولیدکاهش مییابد؛ کمیت محصولات تولیدی افزایش مییابد؛ دقت و نظارت بر تولید افزایش یافته و نرخ باروری بالاتر میرود؛ و مدیریت ریسک کمتر شده و تولید مطمئنتر خواهد شد.
بعد از آن مرتضی امین از استفاده از دادهها برای بهبود محیط کسبوکار و لزوم آن گفت و اینکه دادهها چقدر در شیوه مدیریت تغییر میتواند به برنامهریزی مدیران برای بهبود محیط کسبوکار کمک کند. در ادامه این نشست سیدجعفر سیدی، درباره ایران و انقلاب چهارم صنعتی سخنرانی کرد. سیدی با معرفی انقلاب صنعتی نسل چهارم از مفاهیم و استانداردها، مدلهای سنجش سطح بلوغ، تدوین نقشه راه، فناوریهای توانمندساز و مشخصه اهداف اصلی آن گفت. او ادامه داد: شرکتهای بینالمللی زیادی در حوزه استانداردسازی در انقلاب چهارم صنعتی کار میکنند و کشورهای آلمان، آمریکا، چین و ژاپن از مهمترین کشورهای فعال در این حوزه است. بعد از آن او درباره انقلاب صنعتی نسل پنجم گفت: دراین مدل محوریت به جامعه به جای صنعت داده شده است و در این نظام، انسان محور انقلاب صنعتی نسل چهارم قرار داده شده است. همچنین این نظام جامعه آینده را که ژاپن باید به آن برسد معرفی میکند.