تاریخ: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۴۰
بازدید: ۱۳۲
کد خبر: ۱۵۹۳۴۸
سرویس خبر : آهن و فولاد

رتبه اول آذربایجان شرقی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید و تبدیل مقاطع فولادی

می متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت های ایجاد شده بخش فولاد در منطقه، از رتبه اول استان در سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید و تبدیل مقاطع فولادی خبر داد.
رتبه اول آذربایجان شرقی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید و تبدیل مقاطع فولادی

به گزارش می متالز، حبیب امین زاده در مصاحبه با بخش خبری شبکه استانی سهند، ضمن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به فعالیت 35 واحد تولید کننده محصولات فولادی با ظرفیت 2 میلیون تن در استان، گفت: با توجه به برنامه های توسعه ای استان برای طرح های فولادی، سرمایه گذاری نزدیک به 30 هزار میلیارد تومان در این بخش پیش بینی شده است و با اجرای طرح های توسعه ای واحدها ظرفیت تولید به 5 میلیون تن افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه برنامه توسعه ای یاد شده در آینده نزدیک به مرحله اجرا خواهد رسید، افزود: در حال حاضر 4 واحد تولیدی استان با رتبه صادراتی توانسته اند در بازارهای جهانی و داخلی کشور از زمینه های خوبی برای صادرات برخوردار شوند.

رئیس سازمان صمت استان ادامه داد: براساس آمار، صادرات مقاطع فولادی به عنوان محصولات پایه ای استان، 17 درصد صادرات غیرنفتی آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داده است و از این حیث رتبه دوم محصولات صادراتی استان را دارا می باشد.

وی از صادرات 50 میلیون دلاری محصولات فولادی و لوله و پروفیل توسط 15 واحد تولیدی در استان خبر داد و تصریح کرد :15 واحد تولید کننده لوله و پروفیل فولادی با ظرفیت 0.5 میلیون تن در استان فعال می باشند.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی نیز همزمان با ایام الله دهه فجر از صدور پروانه بهره برداری واحد تولید آهن اسفنجی میانه با ظرفیت 800 هزارتن خبر داد و افزود: خوراک 15 واحد تولیدی پایین دستی از طریق مجموعه آهن اسفنجی میانه تأمین خواهد شد و طرح توسعه این مجموعه به ظرفیت 1.5 میلیون تن دیگر با جدیت دنبال می شود.

وی وجود 10 واحد تولیدی فولاد خام (بیلت و شمش فولادی) در استان به ظرفیت 600هزار تن را یکی از ظرفیت های مهم منطقه برشمرد و ادامه داد: در زمینه محصولات فولادی و لوله و پروفیل مجموعاً با ظرفیت 5 میلیون تن، 60 طرح در دست اجرا می باشد.

عین اله زاده در پایان اظهارداشت: 9 طرح شمش فولادی شامل طرح های توسعه فولاد کاوه، ذوب توانا رام، شمال غرب ملکان، استوند آذر مراغه، فولاد ظفر و فولاد نوین ظفر، نورد کاران خلیج فارس، استیل توبین، کانی کاران حدید میانه و فولاد شهریار با ظرفیت 3.5 میلیون تن از جمله طرح های در دست اجرای تکمیل زنجیره فولاد استان می باشند.

وی همچنین از طرح های توسعه فولاد صنعت بناب شامل 4 طرح به ظرفیت2میلیون تن به عنوان یکی دیگر از برنامه های پیش بینی شده استان در این حوزه یاد کرد.

عناوین برگزیده