تاریخ: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۱:۰۹
بازدید: ۱۶۲
کد خبر: ۱۵۹۷۳۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد اعلام کرد

جذب سرمایه گذار و توسعه زیرساخت برای سال آینده

می متالز - دو ماموریت جذب سرمایه‌گذار و توسعه زیرساخت‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های منطقه در سال آینده است. فریدون فدایی‌دولت، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در مورد برنامه‌های سال آتی گفت: در زمینه زیرساخت برخی از پروژه‌های شریانی از جمله جاده‌های شریانی داخل سایت، توسعه فیبرنوری و شبکه‌های اینترنت راه‌اندازی خواهد شد.
جذب سرمایه گذار و توسعه زیرساخت برای سال آینده

به گزارش می متالز، وی با توجه به راه‌اندازی مرکز تلفن ۲۵۶ شماره در منطقه که تا ۱۰۰۰ شماره نیز قابل افزایش است، افزود: چنانچه بودجه و اعتباراتی با توجه به تحریم و مشکلات ناشی از فروش نفت پیش برطرف شود با اختصاص بودجه بیشتربه ایمیدرو، برنامه‌های توسعه‌ای در این زمینه با افزایش مواجه خواهد شد.

فدایی‌دولت، همچنین راه‌اندازی درمانگاه منطقه ویژه را از جمله برنامه‌ها توسعه‌ای منطقه ویژه اقتصادی لامرد برای سال آینده برشمرد و تصریح کرد: هم‌اکنون عملیات اجرایی این درمانگاه آغاز شده است. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد درباره میزان سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی لامرد خاطرنشان کرد: از سال گذشته حدود ۴۰ تا ۵۰  هیات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی  به منطقه دعوت شدند که عمده آنها داخلی و حتی بخشی از آنها بومی بودند. وی با بیان اینکه تاکنون تعداد ۱۸ سرمایه‌گذاری در این منطقه نهایی شدند، گفت: از این‌رو به تعدادی از آنها زمین واگذار شده و مراحل قیمت‌گذاری رسمی نیز صورت گرفته است و به سرمایه‌گذاران برای پیش‌پرداخت ابلاغ شد و برای پیش پرداخت زمین واریز و در نهایت قرارداد نهایی شود. فدایی‌دولت با بیان اینکه  مراسم کلنگ‌زنی ۷ پروژه در منطقه انجام شده است، افزود: این پروژه‌ها در زمینه‌های آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی و همچنین حوزه زیرساخت از جمله پایانه حمل و نقل و جایگاه سوخت بوده که واگذاری آنها صورت گرفته است. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد از افتتاح فاز دوم آب‌شیرین‌کن در ایام دهه فجر خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت این پروژه ۳۰لیتر در ثانیه است. همچنین دو کلنگ‌زنی در زمینه پروژه‌های منیزیم و صنایع فولادی داریم و امیدواریم با این ۱۵ پروژه کنونی که افزایش نیز خواهند یافت در سال‌های آتی شاهد بهره‌برداری و شروع فعالیت کارخانه‌هایی در منطقه ویژه لامرد باشیم که رسته‌های پایین‌دست آلومینیوم نیز به مرحله تولید برسند تا اشتغال خوب و ارزآوری  ایجاد کنیم. وی درمورد افتتاح آلومینیوم جنوب در نیمه نخست سال‌جاری خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۰۰ میلیون دلار ارزآوری از محل صادرات تولید این کارخانه برای کشور صورت گرفته است. فدایی‌دولت تاکید کرد: از میزان ظرفیت ۳۰۰ هزار تن آلومینیوم‌جنوب حدود ۱۰۰ هزار تن وارد مدار شده است و تا پایان سال‌جاری حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تن دیگر با رسیدن شبکه برق ۳۰۰ مگاواتی به داخل سایت، به ظرفیت تولید آن اضافه خواهد شد که این امر اشتغال‌زایی بیشتر در منطقه را به‌همراه دارد.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین