به گزارش می متالز، غلامرضا ملاطاهری در جلسه پایش بخش آموزش، پژوهش و فناوری با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو طی پارسال و امسال، در زمینه آموزش معادن بخش خصوصی، دوره هایی برای سطوح کارگری و کارشناسی، معادن زیرزمینی زغال سنگ، رانندگان معادن و آموزش های مهارتی تکنسین معدن برای 10 هزار و 262 نفر برگزار کرد.
وی افزود: این سازمان، 62 دوره آموزشی (حضوری و غیر حضوری) برای همکاران ستاد ایمیدرو و کارکنان مجتمعها، شرکتها و طرحهای تابعه برگزار کرد که مشتمل بر 522 ساعت برای 6866 نفر فراگیر و با هزینهای حدود 286 میلیون تومان بود.
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با بیان اینکه طی 2 سال اخیر پروژه های پژوهشی، تقاضا محور بوده و سیاست پیش رو بر همین منوال است، گفت: ایمیدرو طی سال های 98 و 99، تعداد 52 پروژه پژوهشی و "تقاضا محور" در قالب قرارداد و موافقتنامه به ارزش حدود 32 میلیارد تومان امضا کرده است.
وی افزود: طی سال های 98 و 99، حدود 221 قرارداد پژوهشی با سرمایه گذاری 88 میلیارد تومان بین ایمیدرو و شرکت های تابعه و وابسته با دانشگاه ها منعقد شده است. از این میزان، بیشترین رقم قراداد پژوهشی مربوط به فولاد مبارکه (53 پروژه با مبلغ 30 میلیارد تومان) و سپس ایمیدرو (38 پروژه با مبلغ 16.4میلیارد تومان) بوده است.
ملاطاهری با بیان اینکه ستاد ایمیدرو طی سال های 98 و 99 حدود 38 میلیارد تومان در بخش آموزش، پژوهش و توسعه فناوری تخصیص داده است، تصریح کرد: این منابع در قالب تصویب و عقد قرارداد 44 پروژه پژوهشی، حمایت از 24 رویداد و کتاب و حمایت از 69 پایاننامه و رساله تحصیلات تکمیلی بوده است.
وی ادامه داد: همچنین، از این منابع، برای انجام 8 پایاننامه تحصیلات تکمیلی تقاضا محور دریافتی از سامانه ساتع، تامین اعتبار فرآیند حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی و آموزش اختصاص داده شده است.
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با اشاره به اقدامات این سازمان در زمینه پروژه های پژوهشی مرتبط با انقلاب صنعتی نسل چهارم، تصریح کرد: انجام پروژه شناسایی الزامات طراحی رویکردهای بهینه ارتقای اکوسیستم استارت آپی معدن و صنایع معدنی در ایران و کاربردهای فناوریهای برافکن (جذب مشتری از سوی تازه واردها با روش های خلاقانه) در صنعت فولاد با تمرکز بر 3 فناوری هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و چاپ سه بعدی، از جمله این فعالیت هاست.
وی ادامه داد: تهیه سه گزارش درباره آینده صنعت فولاد در انقلاب صنعتی چهارم، از جمله این اقدامات است که توسط مرکز هوشمندی و رصد خانه فناوری و نوآوری صنایع معدنی (وابسته به ایمیدرو) تهیه و به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
ملاطاهری با اشاره به استقرار سیستم مدیریت دانش در ایمیدرو گفت: طی سال 90، شرایط ایمیدرو برای پیاده سازی این سیستم بررسی و فرآیند پیاده سازی و فرهنگ سازی آن در سال 93 آغاز شد.
وی ادامه داد: ایمیدرو در سال 95 طرح جامع مدیریت دانش را در شرکتهای تهیه و تولید مواد معدنی ایران، ملی فولاد ایران و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران به صورت پایلوت انجام داد. همچنین همکاران منتخب صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی نیز با گذارندن دورههای آموزشی مدیریت دانش، به عضویت سامانه مدیریت دانش سازمان درآمدند.
مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو با بیان اینکه مستندسازی تجارب دانش طرحها و خبرگان منتخب، از جمله اقدامات این سازمان بوده است، گفت: مستندسازی و استخراج دانشها، تجارب و درسآموختههای 3 طرح منتخب ایمیدرو شامل «مجتمع معدنی سرب و روی مهدیآباد»، «شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب»، و «شرکت صنعت فولاد شادگان» به عنوان طرحهای نمونه از سال 1397 آغاز شد.