به گزارش می متالز، علی زینیوند استاندار کرمان 10 بهمن ماه در ادامه سفرهای درون استانی خود به شهرستان راور سفر کرد و بازدیدهای میدانی از محور کرمان - راور – دیهوک، کارخانه فولاد راور و سد قطروئیه انجام داد و ضمن بررسی مشکلات پروژهها، برای رفع مشکلات طرحها و پروژهها دستورات را لازم کرد.
استاندار کرمان در بازدید از کارخانه فولاد راور دستور تامین گاز کارخانه را صادر کرد که با پیگیری صورت گرفته و هماهنگی شرکت گاز، مجوزهای لازم اخذ و سوخت مورد نیاز این کارخانه در 15 بهمن ماه تزریق شده که به گفته مالک اژدری فرماندار راور طی روزهای آینده دو کوره کارخانه فعال میشوند.
فرماندار راور در این رابطه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمان عنوان کرد: طی بازدید دکتر زینیوند از کارخانه فولاد راور، اشکالات فنی گازرسانی به این مجموعه بررسی و با دستور استاندار، میزان گاز مورد نیاز کارخانه به 5 هزار مترمکعب افزایش یافت.
وی افزود: همچنین تیمی از کارخانه فولاد راور به منظور رفع بخشی از مشکل به استان هرمزگان اعزام شدند و با پیگیریهای صورت گرفته از سوی استاندار و شرکت گاز، گاز کارخانه برقرار گردید.
دکتر زینیوند استاندار کرمان همچنین در سفر به شهرستان راور از سد قطروئیه بازدیدی داشت که مقرر شد پیگیریهای ایشان برای انتقال آب برای شرب شهر راور از محل ماده 56 در بودجه 1400 صورت گیرد.
فرماندار راور با اشاره به دیدار و گفت وگوی استاندار کرمان با ساکنان روستای قطروئیه که با توجه به اجرای سد باید محل این روستا جابجا شود، گفت: با تاکید استاندار کرمان، مشکلات شهرک قطروئیه در جلسهای بررسی و برای پرداخت تسهیلات به بنیاد مسکن معرفی و برنامه زمانبندی جهت تکمیل واحدهای مسکونی و همچنین همکاری مردم جهت اسکان دائم انجام گرفت.
بنا بر این گزارش، همچنین پیرو سفر 10 بهمن ماه استاندار کرمان به شهرستان راور، جهت رفع مشکلات مخابرات، تلفن همراه و اینترنت و ... ضمن بازدید مدیر و کارشناسان، موارد کتبا به مدیرکل ارتباطات فناوری اطلاعات استان اعلام گردید تا در سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان مطرح و تصمیمگیری شوند.
موارد مربوط به مراجعه حضوری نیز در زمینههای دیرکرد بازپرداخت تسهیلات بانکی و هزینه درمانی و معیشتی نیز صورت گرفت.
بر اساس این گزارش مقرر گردید سایر مسائل شهرستان راور در جلسه رفع موانع تولید که در کرمان تشکیل خواهد شد؛ در زمینه صدور مجوزهای معدنی واحدهای فرآوری معادن صنایع دستی فرش و بیمه قالیبافان، مطرح و بررسی شود.