تاریخ: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۵۶
بازدید: ۱۵۰
کد خبر: ۱۶۱۸۱۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی در حوزه معدن لرستان

می متالز - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: ۱۷۲ معدن فعال این استان بیش از ۲ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را ایجاد کرده است.
ایجاد ۲ هزار فرصت شغلی در حوزه معدن لرستان

به گزارش می متالز، بختیار رازانی، سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان اظهار کرد: لرستان یک استان معدنی محسوب می‌شود و از مجموع ۲۷۶ واحد معدنی آن در حال حاضر ۱۷۲ واحد معادل حدود ۶۰ درصد این تعداد فعال هستند.

او افزود: یک هزار و ۱۵۰ واحد صنعتی از صمت لرستان پروانه بهره برداری دریافت کرده اند که فراوانی این واحد‌ها به سمت صنایع معدنی و غیرفلزی است چراکه معادن زیادی همچون مصالح ساختمانی و مواد اولیه سیمان، کانی، فلدسپات، کاشی، گچ و نمک در این استان وجود دارد.

سرپرست صمت لرستان گفت: مزیت نسبی لرستان در بخش معادن باعث شده است صنایع پایین دست معدن، رونق خوبی داشته باشد که این مهم در کنار صنعت غذایی و پایین دست کشاورزی از دیگر مزیت‌های استان به شمار می‌رود.

رازانی اظهار کرد: لرستان از نظر صنایع دارویی جزء استان‌های برتر کشور می‌باشد و اکنون بزرگترین واحد‌های تولید داروی دامی کشور در این استان واقع شده است.

او ادامه داد: همچنین با وجود حدود ۱۲ درصد آب کشور در لرستان، یکی از مزیت‌های ویژه استان صنعت آب است.

او یادآور شد: لرستان گرچه استانی ۱۰۰ درصد صنعتی محسوب نمی‌شود، ولی به واسطه مزیت‌های نسبی اقتصادی می‌تواند یکی از خاستگاه‌های ویژه صنعت کشور باشد.

رازانی تصریح کرد: لرستان به واسطه اینکه یکی از استان‌های پشتیبان در خط مقدم جنگ بوده سرمایه گذاری دولتی چندانی نداشته است و از سال ۸۴ به بعد که مقام معظم رهبری اقتصاد بخش خصوصی را با واگذاری اصل ۴۴ مطرح کردند، بخش خصوصی خیلی قوی نیز در این استان سرمایه گذاری نداشته است.

او با اشاره به صنایع کوچک لرستان ادامه داد: در حال حاضر برخی از واحد‌های تولیدی استان ازجمله واحد‌های پتروشیمی صادرات محصول به کشور‌های همسایه را آغاز کرده اند، اما نباید از واحد‌های کوچک غافل شد چراکه علاوه بر تامین نیاز‌های اساسی استان به صادرات هم توجه ویژه‌ای دارند.

رازانی با بیان اینکه بیش از ۲۳ هزار فرصت شغلی لرستان در بخش صنعت است تصریح کرد: هرچند این استان از داشتن واحد‌های بزرگ محروم است، اما سرمایه گذاری وزارت صمت، هلدینگ‌های پایین دست و واحد‌های توسعه‌ای در دستورکار قرار دارد تا توسعه متوازن صنعتی محقق شود.

سرپرست صمت لرستان گفت: در حال حاضر نرخ بیکاری این استان ۱۳.۱ درصد است و صنایع کوچک به دلیل اینکه "کاربر" هستند می‌توانند نقش مهمی در رونق تولید و افزایش اشتغال داشته باشند.

عناوین برگزیده