تاریخ: ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۱۴
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۱۶۲۱۵۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نماینده مجلس :

سرعت توسعه قشم با مشارکت بخش خصوصی شتاب گرفت

می متالز - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: با زیرساخت‌های ایجاد شده، باعث استقبال بخش خصوصی براسی سرمایه‌گذاری کلان در قشم شده است که شتاب توسعه قشم نتیجه این مهم است.
سرعت توسعه قشم با مشارکت بخش خصوصی شتاب گرفت

Image result for سرعت توسعه قشم با مشارکت بخش خصوصی شتاب گرفت

به گزارش می متالز، الله وردی دهقانی شامگاه پنج‌شنبه در نشت با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: توسعه این جزیره در همه حوزه‌ها انجام شده و علاوه بر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، در بخش‌های گردشگری، فرهنگی و تولید محصولات غذایی دریایی نیز رشد مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی و شرکت‌های کلان تولیدی نه دولتی ماند و نه به صورت صحیح به بخش خصوصی واگذار شد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات کشور به دلیل نامناسب بودن واگذاری بخش‌های دولتی به بخش خصوصی اتفاق افتاده که انن امر باعث برگشت یا نابودی واگذاری‌ها شده است

وی اظهار کرد: همین امر باعث می‌شود سرمایه گذاران بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در کشور تردیدهایی داشته باشند و با شرایطی که کشورهای همسایه ایجاد کردند برخی فرصت‌ها از دست رفت.

دهقانی افزود: اگر قوانین مناطق آزاد به صورت صحیح اجرا شود، شاهد بازگشت این سرمایه‌گذاران خواهیم بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: ۵۷ درصد از هزینه زندگی انسان‌ها در دنیا صرف انرژی می شود که ایران سهم مناسبی از تامین انرژی در دنیا ندارد.

وی با اشاره به اینکه خلیج فارس ۶۷ درصد انرژی جهان را در خود جای داده است، افزود: ما از نظر انرژی دومین کشور دنیا هستیم و لازم است در سواحل، تلاش بیشتری انجام شود.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

عناوین برگزیده