به گزارش می متالز، مهدی صادقی نیارکی روز پنجشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری به میزبانی شهرستان بروجن تاکید کرد: این میزان ورق برای فعالیت سالانه یکهزار واحد صنعتی در سه شیفت کاری مورد نیاز است.
وی افزود: از این میزان تنها هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تن ورق در داخل کشور تولید میشود.
صادقی نیارکی تصریح کرد: از این میزان دو میلیون تن ورق سرد، پنج میلیون تن ورق گرم و بقیه ورق گالوانیزه و رنگی است.
وی یادآور شد: علاوه بر این، دو تا سه هزار بنگاه خُرد در کشور برای تامین مواد اولیه خود به ورق نیاز دارند.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: هماکنون ۵۰ درصد ورق کشور در بورس و بقیه خارج از بورس عرضه و خرید و فروش میشود.
وی گفت: به واحدهای صنعتی که تولید آنها بیش از ورق دریافتی است، سهمیه بیشتری اختصاص مییابد.
صادقی نیارکی تاکید کرد: همچنین واحدهای تولیدی با ظرفیت تولید سالانه کمتر از ۱۲ هزار تن میتوانند برابر ۳۰ درصد ورق مورد نیاز خود را از طریق اختیارات رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان دریافت کنند.
وی افزود: سهمیه ۲۷۰ واحد تولیدی که در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ حدود یک میلیون تن ورق از فولاد مبارکه دریافت کرده اما فعال نبوده و تنها در حد جواز تاسیس بودهاند حذف و قطع شد.
رییس خانه صنعت و معدن چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تقویت و فعال کردن انجمنهای بخش خصوصی در ارتقای کمی و کیفی صنعت کشور تاثیرگذار است.
شهرام زارع تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت سهمیه مواد اولیه واحدهای تولیدی را براساس ظرفیتها مشخص و از صدور جوازهای تاسیس جدید خودداری کند.
وی یادآور شد: افزایش اختیارات روسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها در تسریع روند رفع مشکلات و بهبود عملکرد واحدهای تولیدی نقش مستقیم دارد.
چهارمحال و بختیاری افزونبر ۸۵۰ واحد تولیدی و صنعتی فعال دارد.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.