به گزارش می متالز، «محمدعلی طالبی» در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد که عصر امروز شنبه دوم اسفندماه با رزمحسینی وزیر صمت و آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، نمایندگان مردم استان در مجلس، مسوولان و فعالان اقتصادی و صنعتی استان در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد، اظهار کرد: در استان یزد بهترین تعامل را بین دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات صنعت داریم که باعث شده در حوزه استانی شاهد رفع مشکلات باشیم ولی امیدواریم با مصوبات وزیر محترم نیز مشکلات مرتبط با بخشهای ملی نیز مرتفع شود.
وی افزود: خوشبختانه وضعیت صنعت استان رو به رشد است و حجم سرمایه گذاریها و دیگر شاخثص ها در این زمینه نیز بیانگر همین موضوع است ولی با این وجود مشکلاتی از جمله در بحث آب داریم که امیدواریم به زودی مرتفع شود.
وی با بیان این که در حوزه مسوولیتهای اجتماعی صنایع و معادن نیز تجربیات خوبی داریم، ابراز امیدواری کرد که با انعقاد تفاهمنامه امروز شاهد توسعه این بخش و الزام تمام صنایع و معادن استان باشیم .
استاندار حمایت وزارت صمت در زمینه رفع مشکلات بخش پتروشیمی استان، مجتمع بزرگ فولاد میبد و نیز حمایت جهت راه اندازی واحدهای تامین ورق فولادی در استان را خواستار شد.
وی از نیاز استان به تکمیل زیرساختهای برخی شهرکهای صنعتی استان در راستای تشویق سرمایه گذاران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که ۴۰ میلیارد تومان از هشت درصد فروش اراضی شهرکها برای سال ۹۹ و ۴۰ میلیارد تومان نیز برای ۱۴۰۰ از این محل به استان به همین منظور بازگردد.
وی مبالغ تخصیصی از محل اعتبارات ۱۵ درصد را نیز بسیار کم و ناکافی حتی برای ساخت چند کیلومتر راه مورد نظر برای اعتبارات امسال دانست و گفت: هم در خواست افزایش این اعتبارات و هم در خواست اختصاص به حیطههای دیگر را داریم.
طالبی به کمبود خوراک صنایع و معادن استان در برخی از شهرستانهای استان اشاره کرد و خواستار رفع این مشکل با تصمیم ستاد تسهیل شد.
وی در مورد تکمیل چرخه فولاد استان در صنایع پای دستی، از وجود تقاضای سرمایه گذاران پای کار برای ایجاد ۵ واحد آهن اسفنجی جدید و سه واحد تولید ورق در استان خبر داد و این مهم را نیازمند حمایت وزارت صمت دانست.
استاندار یزد در پایان سخنانش با بیان این که یزد طی دو سال گذشته به عنوان استان برتر در شاخص امنیت سرمایه گذاری در کشور معرفی شده است، گفت: یکی از رویکرد توسعهای استان اهتمام به اقتصاد دانش بنیان مطرح شده که اتفاقات خوبی در این رابطه انجام شده ولی نیازمند حمایت وزارت صمت برای ایجاد صنایع های تک، کم آبخواه و پاک و اشتغالزا برای دانش آموختکان بیکار در استان هستیم.
«محمدرضا علمدار یزدی» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد این کارگروه ارائه کرد و گفت: تاکنون ۳۵۶ جلسه اصلی کارگروه در استان برگزار شد که حاصل ۱۸۵ جلسه کمیته تخصصی و سه هزار و ۴۱۶ جلسه کارشناسی بوده و منتج به افزون بر ۶۳۰۰ مصوبه شده که اشتغال ۵۰ هزار نفر تاکنون را به همراه داشته است.
وی بیشترین موضوع مصوبات را با فراوانی چهار هزار و ۷۴۵ مورد مربوط به مسائلل بانکی و پس از آن در رابطه با مشکلات تامین اجتماعی و سایر موارد ذکر کرد.
رئیس سازمان صمت استان یادآور شد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد رتبه نخست در کشور به لحاظ تعداد مصوبات را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به همکاری نمایندگان مجلس در رفع موانع تولید، عنوان کرد: نمایندگان استان یزد تعامل و همکاری بسیار خوبی برای رفع موانع تولید دارند و خوشبختانه دستگاه قضایی، دیوان محاسبات، تشکلهای بخش خصوصی، سیستم بانکی و دستگاههای اجرایی استان در این زمینه همکاری بسیار خوبی دارند.
عملدار یزدی ابراز امیدواری کرد: با تداوم این روند و رفع مشکلات صنایع در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، شاهد شکوفایی صنایع استان باشیم.
در این نشست رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی استان در خصوص مشکلات صادرات و کارتهای بازرگانی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان در مورد مواد اولیه پتروشیمی و بازسازی و نوسازی، نائب رئیس انجمن کاشی و سرامیک کشور در مورد مشکلات تامین مواد اولیه این صنعت، چند تن از فعالان صنعتی استان، رئیس انجمن نساجی یزد، دادستان یزد و بازرس کل استان و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیز به ایراد سخن پرداختند.