تاریخ: ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۲۸
بازدید: ۲۳۴
کد خبر: ۱۶۳۷۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

اهم اولویت های هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین اعلام شد

می متالز - مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین با تاکید بر همدلی و هم افزایی ، اهم اولویتهای این هلدینگ را حفظ و ارتقاء تولید و کیفیت محصول ، افزایش فروش و کاهش هزینه تمام شده اعلام کرد.
اهم اولویت های هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین اعلام شد

به گزارش می متالز، مهندس عباس صفاکیش در هفتاد و یکمین جلسه هم افزایی و همدلی مدیران عامل شرکت های تابعه هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین به میزبانی شرکت سیمان ارومیه گفت: صنعت سیمان ایران از سال ۱۳۹۱ لغایت ۱۳۹۶ با کاهش ده میلیون تنی در مصرف داخلی مواجه شده است و در این شرایط می بایست مدیران واحدهای تابعه، استراتژی مناسب را جهت مدیریت بحران اتخاذ نمایند.

نایب رییس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور افزود: شرکتهای سیمانی برای بقاء در بازار و رسیدن بهEPS پیش بینی شده می بایست دو راهکار افزایش فروش و کاهش هزینه تمام شده محصول را جزو اولویت های خود قرار دهند و هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین ۳۰ درصد تولید بازار سیمان ایران را در اختیار دارد و می بایست برای حفظ جایگاه و ارتقاء آن همه مدیران همدل و همراه باشند.

وی تصریح کرد: مدیران در کارگروهای منطقه ای میبایست تفکر هلدینگی داشته باشند و حافظ منافع ما باشند و این امر با حضور فعال مدیران و تشریک مساعی با سایر مدیران هم گروه محقق خواهد شد و در عین حال ضروری است تمهیدات لازم جهت استقرار مشاوران مالیاتی ، حقوقی و بیمه ای در هلدینگ صورت پذیرفته و شرکتها می بایست در زمینه های فوق از ظرفیت مشاوران بهره مند گردند.

مهندس صفاکیش با تاکید بر اینکه شرکتهای زیرمجموعه می بایست درست مصرف کردن و درست خرید کردن را در اولویت برنامه های خود داشته باشند گفت: افزایش قیمت و حذف تخفیفات تنها راهکار عملی برای بقاء و ممات صنعت سیمان ایران است و با وجود افزایش قیمت پاکات سیمان و مواد نسوز مصرفی در صنعت سیمان عملاً قیمت تمام شده محصولات افزایش خواهد یافت و کاملاً منطقی است که حتما می بایست ضمن افزایش قیمت سیمان با مدیریت هوشمند بحران پیش روی صنعت سیمان را عبورکرد.

مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین افزود شرکت ساخت و نصب البرز و گرین در مجموعه هلدینگ ظرفیت های مناسبی جهت ارائه خدمات فنی و مهندسی دارند و  می بایست مدیران عامل برنامه ریزی لازم جهت استفاده از این پتانسیل های موجود را انجام دهند و درخصوص آهن آلات و مواد آهنی مستعمل کارخانجات زیرمجموعه وظیفه بررسی فنی جهت قطعه سازی به شرکت فولاد و چدن دورود سپرده شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه ارتباط با مشتریان و مبحثCRM بایستی با هماهنگی هلدینگ برنامه ای جامع تدوین و اجرایی گردد خاطرنشان کرد: در خصوص قراردادهای فنی و مهندسی خارجی و حتی داخلی باید یکی از کارشناسان هلدینگ جهت تشریک مساعی و انتقال دانش فنی در مجموعه حضور داشته باشد تا در موارد مشابه بتوانیم از دانش کسب شده استفاده لازم را ببریم.

نایب رییس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور افزود: هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین همواره پشتیبان و حامی تحقیقات در حوزه بهبود کیفیت محصولات و نوآوری های جدید بوده است و خوشبختانه شرکت سیمان ارومیه ظرفیت های علمی و کارشناسانی مجرب در حوزه تحقیقات میکروسکوپی کلینکر و سیمان دارند و این روند باعث افزایش کیفیت کلینکر و کاهش قیمت تمام شده محصول میگردد. انتظار میرود شرکت تحقیق و توسعه با همکاری سیمان ارومیه برنامه ریزی لازم جهت تسریع مطالعات میکروسکوپی و دانش فنی مربوطه به سایر شرکتهای تابعه را انجام دهند و بصورت دوره ای گزارشات خود  در خصوص تاثیر مطالعات میکروسکوپی بر راندمان کیفیت کلینکر  را ارایه نمایند.

وی با تاکید بر اینکه اعضای هئیت مدیره شرکتهای تابعه می بایست به دانش روز مجهز گردند و همراه مدیران عامل در جهت اهداف هلدینگ باشند تصریح کرد: در حوزه محیط زیست رعایت قوانین زیست محیطی از اولویت های هلدینگ بوده و حفظ جایگاه صنعت سبز توسط کارخانجات سیمانی از افتخارات ماست و دفتر مشاورین محیط زیست هلدینگ آمادگی لازم جهت همفکری و مساعدت در حوزه های مرتبط را دارند.

مهندس صفاکیش افزود :حضور مدیران عامل در جلسات تخصصی از جمله کمیته حسابرسی بایستی از برنامه های روتین باشد وتوجه به مبحث حاکمیت شرکتی از برنامه های ماست و میخواهیم بدنه کارشناسی هئیت مدیره ها را تقویت نماییم.

مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین گفت: در زمینه صادرات طی سالهای آتی انتظار رشد مصرف را نداریم لذا بایستی  تدابیر لازم در خصوص حضور هوشمندانه در بازارهای هدف بکار گرفته شود و این در حالی است که  برنامه ریزی های لازم در خصوص سیستم متمرکز فروش انجام پدیرفته است لذا شرکتهای تابعه بایستی مقدمات حضور فعال در سامانه شمس را انجام دهند.

وی تصریح کرد: انتظار داریم مراجع ذیصلاح همکاری و تجدید نظر لازم را جهت ساماندهی مبحث  آجرهای نسوز در دستور کار قراردهند و این گروه از اقلام از گروه سه به دو منتقل گردد. زیرا افزایش قیمت آلومینا و به تبع آن افزایش قیمت آجرهای نسوز باعث بروز مشکلات مالی در شرکتهای سیمانی میگردد.

مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین  ضمن قدردانی از مدیرعامل و همکاران پرتلاش شرکت سیمان ارومیه در مهمان نوازی و برگزاری شایسته این جلسه افزود: ما در هلدینگ تلاش خود را جهت هم افزایی و بهره مندی از ظرفیت های موجود در راستای تسهیل در حمل و نقل سیمان را بکار خواهیم برد.

در ابتدای این نشست مهندس مجید باقری فرد مدیرعامل شرکت سیمان ارومیه ضمن عرض خیر مقدم به حضار و تشریح وضعیت سیمان در شمال غرب کشور، عدم صادرات سیمان فله به کشور عراق را یکی از چالش های بزرگ پیش روی این صنعت برشمرد و این امر را یکی از علل کاهش سودآوری شرکتها دانست.

وی با اشاره به افزایش قیمت پاکت سیمان و اقلام استراتژیک از جمله آجرهای نسوز ؛ خواستار افزایش ۲۰ درصدی قیمت سیمان شد.

مهندس باقری فرد با تاکید بر حمایت بیشتر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان درخصوص سهمیه بندی شرکتهای واقع شمال غرب افزود : به علت شرایط جوی عملاً شرکتهای سیمانی فقط میتوانند در هشت ماهه اول سال سهمیه را تحویل دهند و در چهار ماهه اخر عملاً شاهد کاهش تقاضا هستیم و آمار و اطلاعات تحویل شاهد این مدعاست لذا میبایست ۸۰ درصد سهمیه به هشت ماهه اول اختصاص و ۲۰ درصد به چهار ماهه اخر سال تخصیص یابد تا دیگر شاهد بحران نباشیم‌.

دکتر محمدعلی بابایی استاد دانشگاه و دکترای مدیریت بازرگانی نیز در این جلسه که با حضور آقای اخلاصی ناظر شستا و بیش از ۳۰ تن از اعضای هئیت مدیره ، معاونان و مدیران هلدینگ و مدیران عامل شرکتهای تابعه هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین در ارومیه برگزار شد در یک ارایه ارزشمند درخصوص  مدیریت استراتژیک و رهبری و وظایف سنگین رییس ، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره شرکتها در ابعاد مختلف و به تفکیک مباحث را تببین کرد.

در پایان این جلسه مدیران عامل شرکتهای تحت پوشش هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین و سایر مدعوین نقطه نظرات خود را در خصوص موارد مطروحه اعلام کردند.

عناوین برگزیده