تاریخ: ۱۶ شهريور ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۳۸
بازدید: ۲۳۸
کد خبر: ۱۷۸۵۰
سرویس خبر : قراضه و بازیافت
خالص صادرات قراضه فولاد زنگ‌نزن آلمان

افزایش مازاد عرضه قراضه فولاد زنگ‌نزن آلمان

می متالز - با توجه به کاربردهای گوناگون فولاد زنگ‌نزن در صنایع مختلف و حجم استفاده بالای این محصول، قراضه فولاد زنگ‌نزن اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. در این گزارش به بررسی روند صادرات قراضه فولاد زنگ‌نزن در کشور آلمان (به‌عنوان بزرگترین صادرکننده این محصول در دنیا)، پرداخته می‌شود. روند تراز جهانی این محصول در کشور آلمان یکنواخت نبوده و در سال‌های گذشته با افزایش قابل توجهی همراه بوده است.
افزایش مازاد عرضه قراضه فولاد زنگ‌نزن آلمان

به گزارش می متالز، استفاده از ضایعات فولاد زنگ‌نزن در تولید مجدد فولاد زنگ‌نزن مهم است. وجود این ماده خام ثانویه بسیار ضروری بوده به‌نحوی که تقاضای روزافزون واحدهای مورد نیاز نیکل با افزایش تولید فولاد زنگ‌نزن به طور مداوم در حال افزایش است. در مجموع تولید و افزایش سطح جهانی این محصول به‌عنوان ماده‌ای استراتژیک باید مورد توجه قرار گیرد. از مزیت‌های اصلی قراضه فولاد زنگ‌نزن قیمت پایین آن است؛ قراضه فولاد زنگ‌نزن به طور معمول با قیمت‌های پایین‌تر از نیکل اصلی و کروم حامل آن معامله می‌شود. همچنین کاهش مصرف انرژی از مزیت‌های دیگر تبدیل قراضه به فولاد است.

همان‌طور که گفته شد کاریرد اصلی قراضه فولاد زنگ‌نزن در تولید فولاد زنگ‌نزن جدید است؛ چرا که خود محتوی اصلی‌ترین عناصر آلیاژی برای تولید این محصول است، ضمن اینکه نسبت عناصر در آن، برای تولید فولاد زنگ‌نزن مطلوب است. همین عامل سبب اهمیت این قراضه به‌عنوان ماده اولیه تولید فولاد محبوب و کاربردی دنیا شد. در مجموع هرگونه قراضه حاوی نیکل، کروم یا مولیبدن و تمامی عناصر اصلی آلیاژی دارای اهمیت بالایی است. قراضه فولاد زنگ‌نزن از محصولاتی مانند چرخ‌دنده‌ها، باندها و یا رینگ‌های اسقاط شده تولید می‌شود. میزان تولید قراضه فولاد زنگ‌نزن در سال‌های گذشته با افزایش همراه بوده است.

با توجه به اینکه آلمان یکی از مصرف‌کنندگان برای فولادهای زنگ‌نزن است، با پایان یافتن طول عمر محصولات تولیدی هر ساله بخش قابل توجهی صادرات قراضه فولادهای زنگ‌نزن دارد. به‌طوری که این کشور موفق شده است تا جایگاه اول صادرات قراضه زنگ‌نزن را در جهان به خود اختصاص دهد. همچنین آلمان به‌دلیل موقعیت جغرافیایی و لجستیک خود، صادرات قابل قبولی با کشورهای همسایه خود دارد که اکثر این صادرات به کشورهای بلژیک با 42 درصد، هلند 18 درصد، فنلاند 9 درصد، ایتالیا 9 درصد و اسلونی نیز با 9 درصد است. همچنین باید خاطرنشان ساخت، تقاضای این محصول پرآلیاژ از سوی اروپا و ترکیه منجر به افزایش قیمت آن در سال‌های گذشته نیز شده است.

عناوین برگزیده