به گزارش می متالز، این موضوع از آن جهت بسیار حائز اهمیت است که این تحول ساختاری توسط بخش خصوصی واقعی صورت میگیرد. کارخانهای با بهرهمندی از بهترین تجهیزات روز و مدرن اروپا که نمونه آن را کمتر میتوان در دیگر بخشها مشاهده کرد.
ساختار و طراحی این کارخانه 2/5 میلیون تنی گندله به گونهای است که قادر است بین 2/5 میلیون الی 3/4 میلیون تن گندله را (بسته به کیفیت کنسانتره ورودی) به آسانی در فاز اول تولید کند.
گرچه فاز دوم نیز دو و نیم میلیون تنی پیشبینی شده که هماینک با 25 درصد پیشرفت روبهرو است، اما این مجموعه با اجرای فاز دو و سه نهایتا قادر خواهد بود 10 میلیون تن گندله تولید و در اختیار مصرفکنندگان داخلی و خارجی قرار دهد.
این اتفاق مهم در مقطعی رخ میدهد که صنعت فولاد کشور بیش از پیش به احداث و توسعه چنین واحدهایی نیاز دارد.
امروز با ساخت فاز یک کارخانه گندلهسازی مادکوش در مجاورت آبهای آزاد، ایران رتبه سوم در بین کشورهای حاشیه خلیجفارس را پس از عمان و بحرین به خود اختصاص میدهد که پس از راهاندازی فاز دوم و با تولید مجموع پنجمیلیون تن در سال، مادکوش به رتبه دوم و جلوتر از شرکت فولاد بحرین که قبلا بنام GIIC شناخته میشد، قرار میگیرد و جالبتر آنکه مدیرعامل شرکت مادکوش معتقد است، قرار گرفتن در رتبه سوم با تولید 2/5 تن گندله در جنوب کشور برای ما رتبه جالبی نیست و ما باید با اجرای طرحهای توسعه و رسیدن به ظرفیت 10 میلیون تنی، رتبه نخست را به خود اختصاص بدهیم.
در منطقه منا، سه گندلهساز در کشورهای عمان، بحرین و همچنین مادکوش در ایران وجود دارند (عمان با تولید 9/2 میلیون تن رتبه اول، بحرین با 3/5 میلیون رتبه دوم و مادکوش با 2/5 میلیون تن رتبه سوم را به خود اختصاص دادهاند) که ما معتقدیم با برنامهریزی و حمایت دولت باید با تولید 5 میلیون تن طی دو فاز، رتبه دوم و سپس و با تولید 10 میلیون تن طی سه فاز، رتبه اول نصیب ایران و شرکت مادکوش شود.