به گزارش می متالز، آنتیموان (Sb)جزو خاک های نادر REE نبوده ولی از عناصر با ارزش جدول تناوبی با عدد اتمی 51 است.
این فلز با ارزش در صنایع مختلف ازجمله: الکترونیک (دیود و LED)، پتروشیمی، نساجی، شیمیایی، رنگ، داروسازی، باطری سازی و نیز ساخت آلیاژهای مقاوم در برابر خوردگی و فرسودگی کاربرد دارد.
قیمت جهانی آنتیموان بر اساس شاخص بورس فلزات لندن LME و بصورت CIF بندر روتردام هلند تعیین می شود و در ماه گذشته میلادی (جولای 2018) هر تن آن 8,294 دلار قیمت خورد.
ایران نهمین ذخیره بزرگ این ماده معدنی را در جهان دارد. جالب است که بدانیم 10 درصد از ذخایر این فلز استراتژیک در سیستان و بلوچستان قرار دارد.
بزرگترین معدن آنتیموان ایران بنام «سفیدابه» در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد که توسط «شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران» IMPASCO بهره برداری می شود. ظرفیت تولید این مجتمع روزانه 300 کیلوگرم شمش با عیار 96/99درصد می باشد.
مدیرعامل مجموعه چینی فوق، هفته آینده و همزمان با برگزاری کنفرانس بین المللی فرو آلیاژهای 2018 که در تاریخ 5 الی 7 سپتامبر در دهلی برگزار می گردد، ملاقاتی با کیوان جعفری طهرانی خواهد داشت.
«کیوان جعفری طهرانی» به نمایندگی از طرف ایران، ترکیه، خاورمیانه و شمال آفریقا MENA Region در روز پنجشنبه مورخ 6 سپتامبر (۱۵ شهریور) در دهلی/هند سخنرانی خواهد کرد.
علاقمندانی که در زمینه معادن آنتیموان ایران فعال هستند، در صورت تمایل از طریق ایمیل تماس حاصل فرمایند: info@jtc-ltd.com