تاریخ: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۰:۵۳
بازدید: ۲۰۶
کد خبر: ۱۸۶۷۷
سرویس خبر : آهن و فولاد
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد خواستار شد:

رفع مشکلات بخش نورد مقاطع طویل به عنوان آسیب پذیر ترین حلقه زنجیره تولید فولاد

می متالز - در دور جدید هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران شاهد افزایش حضور نمایندگان واحدهای بخش عمومی خواهیم بود که علاوه بر بالابردن قدرت لابی گری، باعث کمک به همگرایی بیشتر در درون انجمن برای رفع همین تعارضات تجاری بین بنگاهی و ایجاد تاثیر مثبت بر مداخلات دولت در سیاست گذاری صنعت فولاد خواهد شد.
رفع مشکلات بخش نورد مقاطع طویل به عنوان آسیب پذیر ترین حلقه زنجیره تولید فولاد

به گزارش می متالز، مهندس بهادر احرامیان، مدیرعامل فولاد یزد که در هم در دوره قبل و هم در دوره جدید انتخابات هیئت مدیره انجمن، منتخب اعضای انجمن شد از راهبردهایی برای حل مسئله نوردکاران و بنگاه های خصوصی سخن گفت. احرامیان خواستار همگرایی درون انجمن و رفع تعارضات تجاری بین بنگاهی و همچنین یکسان سازی شرایط رقابت بین بنگاهی در زنجیره فولاد شد.

 

آقای احرامیان ارزیابی شما از دوره قبلی هیئت مدیره انجمن فولاد چیست؟ آیا به اهداف از پیش تعیین شده برای حل مسائل اعضاء دست پیدا کردید؟

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به عنوان تشکل صنفی سوم کشور در حال حاضر موقعیت بسیار خوبی از لحاظ وزن و جایگاه برای تاثیر در سیاست گذاری کشور دارا می باشد. انجمن در این دوره به عنوان تشکل برتر کشور شناخته شد و تلاش اعضای هیئت مدیره و همراهی اعضاء به رشد انجمن و تأثیرگذاری آن در تصمیم گیری ها کمک شایانی کرد. به هر حال در دوره قبلی هیئت مدیره در ابتدا شاهد دستاوردهای خوبی بودیم اما شاید به دلیل عدم اتخاذ و یافتن راهکارهای مرضی الطرفین برای رفع برخی تضاد منافع ها بین حلقه های زنجیره – مخصوصا اسفنجی، شمش و نورد- در سال پایانی دوره تا حدی شاهد ضررهایی ناشی از عدم ابتکار عمل در مواجه به نحوه مداخله دولت در بازار فولاد مخصوصا در سال ۹۷ بودیم.

 

ترکیب جدید هیئت مدیره را چگونه ارزیابی می کنید؟

در دور جدید هیئت مدیره شاهد افزایش حضور نمایندگان واحدهای بخش عمومی هستیم که به عقیده من جنبه مثبت آن می تواند علاوه بر بالابردن قدرت لابی گری و شنیدن صدای فولادی ها در مراجع تصمیم گیری باعث کمک به همگرایی بیشتر در درون انجمن برای رفع همین تعارضات تجاری بین بنگاهی و ایجاد تاثیر مثبت بر مداخلات دولت در سیاست گذاری صنعت فولاد باشیم.

 

به نظر شما چه اولویتی می تواند در راهبرد هیئت مدیره جدید انجمن قرار گیرد؟

به اعتقاد بنده در صنعت فولاد مسائل اصلی پیش رو در سال جاری که می تواند با محوریت انجمن به آنها پرداخته شود به این ترتیب است:
۱- رفع تبعیض مراجع و ارگان ها میان واحدهای خصوصی تاسیس شده با واحدهای دولتی و یا خصوصی شده
۲- برخی ارگان های تحت کنترل دولتی بلاخص مانند بانک ها، بیمه و مالیات آشکارا برخوردی دوگانه با شرکت های دولتی و خصوصی دارند. ایجاد زمینه رقابت سالم و عادلانه در صنعت فولاد به هم سطح کردن زمینه رقابت و شرایط بین تمامی بنگاه ها نیازمند است. این مهم با اطلاع رسانی و شفاف سازی و مطالبه گری از دولت وارگان های دولتی برای یکسان سازی شرایط رقابت دست یافتنی می باشد.
۳- رفع مشکلات ساختاری بخش نورد گرم مقاطع طویل به عنوان آسیب پذیر ترین حلقه زنجیره تولید فولاد کشور
۴- تلاش برای خارج کردن واحدهای دولتی از بازار داخل به سمت صادرات
۵- هدایت برخی واحدهای کوچک موجود به تولید محصولاتی جایگزین میلگرد ساختمانی
۶- تشکیل کنسرسیوم های صادراتی و اتحادیه های داخلی میان واحدهای موجود با هدف هم افزایی برای توسعه بازار
۷- اطلاع رسانی حداکثری در سطح کشور در مورد خطرات متوجه صنعت فولاد از ناحیه کاهش صادرات ناشی از تحریم های پیش رو و نیز رکود داخلی پیش بینی شده در بهار ۹۸

منبع: چیلان
عناوین برگزیده