تاریخ: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۲۴
بازدید: ۲۵۵
کد خبر: ۱۹۰۰۰
سرویس خبر : آهن و فولاد
هند، تداوم وضع تعرفه‌های آنتی دامپینگ بر الکترود گرافیتی چین را پایان داد

حمایت از فولادسازان در دستور کار دولت هند

می متالز - دولت هند در اقدامی جدید به وضع قوانین تعرفه‌ای برای جلوگیری از دامپینگ هند در زمینه الکترود گرافیتی پایان داد. این اقدام برای حمایت از تولیدکنندگان فولاد این کشور صورت گرفته است.
حمایت از فولادسازان در دستور کار دولت هند

به گزارش می متالز، دولت هند، وضع عوارض بر الکترودهای گرافیتی وارداتی از چین را حذف کرده است. وزارت دارایی و امور مالی هند طی هفته (8 سپتامبر 2018) گذشته اعلام کرد که مالیات بر جلوگیری از مشکلات حاصل از دامپینگ الکترود گرافیتی چین را حذف کرده است. به‌نظر می‌رسد که تلاش دولت برای جلب رضایت فولادسازان هندی بیش از پیش جدی شده است. عوارض آنتی دامپینگ بر الکترود گرافیتی وارداتی از چین در هند در تاریخ 13 فوریه سال 2015 و برای 5 سال وضع شده بودند.

در ماه آوریل 2018، دپارتمان تجارت و بازرگانی هند طی نامه‌ای به وزارت دارایی این کشور خواستار بازنگری در قوانین و بخش‌نامه‌های صادر شده برای وضع تعرفه شد. این درخواست با تأکید بر حمایت از انجمن تولیدکنندگان فولادآلیاژی هند صورت گرفته بود. پیش از این، انجمن اذعان داشته بود که شرایط تجارت داخلی و جهانی برای فولاد به صورت قابل توجهی تغییر کرده است و ادامه دادن وضع تعرفه برای برخی کالاهای ضروری برای فولادسازان مانند الکترودهای گرافیتی در نهایت به ضرر تولیدکننده داخلی تمام خواهد شد.

دپارتمان تجارت و بازارگانی هند سهم واردات الکترود گرافیتی از چین به هند طی دوره ابتدای آوریل 2017 تا پایان مارس 2018 را 55 درصد اعلام کرد. این در حالی است که این سهم در سال 2012 نزدیک به 70 درصد بود. این اخبار نشان می‌دهد که هند تا حد مشخصی با کمبود و کسری الکترود گرافیتی مواجه است و واردات این محصول علاوه بر این که مشکلی را برای تولیدکننده داخلی الکترود گرافیتی ایجاد نخواهد کرد، از بار چالش‌های اخیر برای تولید فولاد نیز خواهد کاست. کسری حاصل در بازار فولاد چین ناشی از رشد فزاینده واحدهای تولیدی فولاد در مقابل افزایش ناچیز ظرفیت تولید داخلی الکترود گرافیتی است.

جالب توجه آنکه شرکت  HEG به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان الکترود گرافیتی در هند، به‌وضوح اعلام کرده است که توانایی پاسخگویی به نیاز روزافزون واحدهای کوره قوس برای الکترود گرافیتی را ندارد. تمامی موارد فوق نشان می‌دهد که وزارت دارایی هند قبل از آنکه مشکلات تولید فولاد در کشور دو چندان شود، تصمیم درستی را اتخاذ کرده است.

خاطر نشان می‌سازد که تولید هر تن فولاد با روش کوره قوس نیازمند مصرف حداقل 2 کیلو‌گرم الکترود گرافیتی است و چشم‌انداز هند برای دستیابی به 300 میلیون تن فولاد لازمه دستیابی به الکترود گرافیتی تا میزان مطلوب است. در حال حاضر نزدیک به 30 درصد از فولاد در هند با روش کوره قوس تولید می‌شود. انتظار می‌رود این حجم تا افق 2030 هند به بیش از 40 درصد افزایش یابد. نمودار 1 سهم تولید فولاد در هند در روش‌های مختلف تولید فولاد نشان می‌دهد.

عناوین برگزیده