تاریخ: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۳۱
بازدید: ۲۰۵
کد خبر: ۱۹۴۲۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

فاز ۴ شرکت سیمان دورود اجرایی شود؛ هیئت دولت اختیاراتی از صفرتا صد به استان بدهند

می متالز - فرماندار دورود با بیان اینکه فاز چهار شرکت سیمان دورود به یک مطالبه عمومی تبدیل‌شده است گفت: هیئت دولت اختیاراتی از صفرتا صد به استان بدهند.
فاز ۴ شرکت سیمان دورود اجرایی شود؛ هیئت دولت اختیاراتی از صفرتا صد به استان بدهند

به گزارش می متالز، علی کورانی فر در جلسه بررسی موانع و مسائل واحدهای صنعتی که در مهمانسرای سیمان این شهر برگزار شد اظهار داشت: شهرستان دورود مستعد و دارای ظرفیت‌های متعدد و بکری است و اساساً یک شهر صنعتی، تولیدی، خدماتی و گردشگری به شمار می‌رود که در زمان قبل از انقلاب کارخانه سیمان فارسیت این شهرستان طراحی‌شده بود.

وی با اشاره به اینکه فاز چهار شرکت سیمان به یک مطالبه عمومی تبدیل‌شده است افزود: در مراسم رسمی، خیابان، بازار و هرجایی که می‌رویم بحث فاز چهار کارخانه سیمان و اینکه این پروژه طولانی و زمان برشده است مطرح می‌شود و مردم مطالبه می‌کنند پیگیری شود تا هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.

فرماندار دورود بابیان اینکه صنایع غذایی گهر با دو دهم ظرفیت خود فعال است عنوان کرد: بانک ملی یا خودش یا با واگذاری آن به بخش خصوصی فازهای بعدی آن را به ثمر برساند که در تولید و اشتغال کشور خودش را نشان دهد.

وی بیان کرد: کارخانه فارسیت دورود ۱۵ هکتار است که هشت هکتار سوله و ساختمان اداری و تأسیسات را دارد که اگر بخواهیم مشابه آن را در حال حاضر انجام دهیم ۵۰تا ۶۰میلیارد تومان برای احداث آن نیاز داریم؛ یک‌زمان ۴۰۰نفر در آن مشغول به کار بودند و حدود هزار و  ۶۰۰نفر از آن بهره‌مند می‌شدند ولی در حال حاضر کارخانه سیمان مجوز پاکت سازی برای کارخانجات سیمان را دارد و می‌تواند بخشی از پاکت سیمان کشور را جبران کند.

کورانی فر تصریح کرد: کارخانه سیمان دورود می‌تواند تراورس راه‌آهن، نیوجرسی برای راه و شهرسازی و لاستیک‌های صنعتی را تولید کند و به‌عنوان ظرفیت بسیار عظیمی در کشور خوابیده، حیف است که این ظرفیت بلااستفاده بماند که تقاضا داریم با هماهنگی‌های داخلی می‌توان آن را فعال و رونق ایجاد کرد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت فولاد چدن با ظرفیت هزار و  ۴۰۰تن در سال ساخت تجهیزات و قطعات کارخانجات سیمان، آسیا، خورد کن و قطعاتی که دچار فرسایش می‌شوند را تولید می‌کند که در برنامه است تا پایان سال ظرفیت آن را به ۲۲۰تن برسانند.

فرماندار دورود گفت: فولاد چدن در پتروشیمی‌ها هم می‌تواند فعال شود و کارخانجات زیادی در کشور وجود دارد که می‌توانند دست این کارخانه شهرستانی را بگیرند تا راه بیفتد؛ در این شرایط اقتصادی که وضعیت بر زندگی مردم سخت شده حیف است که این واحد صنعتی با این شرایط که مردم‌دارند غیرفعال شود.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات ما این است که برق و گاز کارخانه سیمان به خاطر بدهی که دارند قطع می‌شود که گفته می‌شود دستور وزیر است و تقاضا داریم حداقل یک سال به واحدهایی که حال ناخوشی دارند مهلت داده شود.

کورانی فر افزود: شهرک صنعتی شماره دو دورود ۶۰ هکتار است که تمام زیرساخت‌های آن آماده است و هیچ واحدی هم در آنجا ساخته نشده تقاضای ما این است که شرکت‌ها و هلدینگ‌هایی که زیرمجموعه وزارت خانه هستند بیایند و بخشی از کار را انجام دهند که قول می‌دهم اگر در دورود درزمینهٔ پوشاک کارکنیم می‌توانیم بخشی از اشتغال کشور را در اینجا حل کنیم.

فرماندار دورود عنوان کرد: با تولید پوشاک صنعتی در دورود خیلی از مشکلات حل می‌شود، در هیئت دولت اختیاراتی به استاندار داده شود و از صفرتا صد اختیارات با استان باشد؛ در حوزه زنبورداری، شیلات، حبوبات، برنج، پوشاک و گردشگری می‌توانیم منطقه پایلوتی را تحویل کشور بدهیم فقط اختیار، مجوز و اعتبار در اختیارمان قرار داده شود بقیه کارها را ما خودمان منطقه‌ای انجام می‌دهیم.

عناوین برگزیده