تاریخ: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۲:۴۵
بازدید: ۹۹۱
کد خبر: ۱۹۹۵۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیر فروش و بازاریابی شرکت ملی صنایع مس ایران عنوان کرد

احداث کارخانه‌های اسید سولفوریک با هدف صیانت از محیط زیست

می متالز - مدیر فروش و بازاریابی شرکت مس گفت: حدود 7 درصد اسیدسولفوریک داخل کشور توسط شرکت صنایع ملی ایران تولید می‌شود و با انجام طرح‌های توسعه کارخانه اسید سرچشمه و خاتون‌آباد ظرفیت تولید اسید شرکت مس به حدود یک و نیم میلیون تن می‌رسد.
احداث کارخانه‌های اسید سولفوریک با هدف صیانت از محیط زیست

به گزارش می متالز به نقل از مس پرس، مدیر فروش و بازاریابی شرکت مس با بیان این مطلب در پنل بازار اسیدسولفوریک، اسید فسفریک و کودهای شیمیایی که در حاشیه نمایشگاه فلزات غیر آهنی برگزار شد گفت: بیشترین بازار مصرف اسیدسولفوریک در ایران در کودهای شیمیایی و در بخش متالورژی است. 48درصد اسیدسولفوریک تولیدی کشور در تولید فلز روی، 7درصد در تولید فلز  مس، 35درصد در تولید کود و مابقی در سایر صنایع به‌کاربرده می‌شود.
وی با بیان این‌که براساس مطالعات میدانی سالانه 700 تا 750 هزارتن اسیدسولفوریک در کشور به مصرف می‌رسد گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران با بهره‌برداری از طرح‌های اسید سرچشمه و خاتون‌آباد یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان اسیدسولفوریک کشور خواهد شد.
شهرام سعید با بیان این‌که در این همایش دو روزه به‌طور دائم  به عدم پایداری استراتژی‌های کشور در حوزه فلزات غیر آهنی تأکید شد اظهار داشت: در بحث اسید هم همین موضوع صدق می‌کند و دلیلی است که ما نمی‌توانیم به برنامه‌ریزی‌ها و اطلاعاتی که ارایه می‌شود اطمینان کنیم تا بر اساس آن پیش‌بینی کنیم.
وی تصریح کرد: به نظر من چیزی که برای مصرف‌کننده در این بازار اسیدسولفوریک مورد اهمیت است اطمینان از استمرار تأمین است. وقتی این اطمینان وجود داشته باشد سرمایه‌گذار هم با رغبت بیشتری وارد بازار سرمایه‌گذاری آن می‌شود.
مدیر امور فروش و بازاریابی شرکت مس با تأکید بر این‌که شرکت ملی صنایع مس ایران از سال 86 کارخانه اسیدسولفوریک را راه‌اندازی کرده است که به طبع در این توسعه‌ها الزامات زیست‌محیطی را دنبال می‌کند گفت: 2/1 میلیون تن ظرفیت اسیدسولفوریک کشور است که تنها درصد کمی از آن توسط شرکت مس تولید می‌شود. از این رو، شرکت مس با هدف صیانت از محیط زیست و همچنین استمرار تولید، افزایش تولید اسید را در دستور کار شرکت قرار داده است. مجموع ظرفیت کارخانه جدید اسیدسولفوریک مس سرچشمه و کارخانه قدیم 800 هزار تن است.
وی در پایان این پنل گفت: با بهره‌برداری از واحدهای اسیدسولفوریک شرکت ملی مس مازاد نیاز در بازار داخل ایجاد می‌شود. در همین راستا شرکت ملی مس تمهیداتی همچون مشارکت با واحدهای فعلی مصرف‌کننده اسیدسولفوریک، کسب بازار صادراتی، ایجاد ظرفیت‌های جدید مصرف اسیدسولفوریک، تولید اسید فسفریک و... را در نظر دارد و در حال پیگیری آن است.

منبع: مس پرس
عناوین برگزیده