تاریخ: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۳۴
بازدید: ۴۴۸
کد خبر: ۲۰۱۴۴۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

فولاد اکسین به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب شد

فولاد اکسین به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب شد
می متالز - شرکت فولاد اکسین خوزستان از سوی سازمان ملی حفاظت محیط زیست به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب و تقدیر شد.

به گزارش می‌متالز، شرکت فولاد اکسین خوزستان از سوی سازمان ملی حفاظت محیط زیست به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب و تقدیر شد.

محمدجواد اشرفی مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان خوزستان طی نامه‌ای به مدیر عامل این شرکت ضمن معرفی اکسین به عنوان واحد صنعتی سبز ملی در این باره نوشت: انجام فعالیت‌ها و اقدامات قابل تقدیر شرکت فولاد اکسین خوزستان در سال ۱۳۹۹ موجب شد تا در بیست و دومین همایش ملی واحد‌های صنعتی معدنی و خدماتی سبز به عنوان واحد صنعتی سبز در سطح ملی انتخاب شود.

امین ابراهیمی مدیر عامل فولاد اکسین خوزستان نیز در این خصوص گفت: توجه به حفاظت از محیط زیست یک رسالت بسیار مهم می‌باشد که همواره به دوش همگان علی الخصوص شرکت‌های تولیدی بوده که خوشبختانه مورد توجه قرار گرفته است.

مهندس ابراهیمی افزود: از آنجاکه تکنولوژی بکار رفته در مجموعه اکسین در زمره برترین تکنولوژی‌های صنعت فولاد بوده و بلحاظ زیست محیطی نیز آلودگی در بر ندارد، توجه به نگهداشت این سرمایه ملی همواره مورد توجه مدیران این شرکت بوده است.

کریم ثابتی مدیر HSE شرکت نیز، ضمن تبریک به خانواده بزرگ فولاد اکسین خوزستان گفت: شرکت فولاد اکسین خوزستان برای دومین سال پیاپی موفق به اخذ تندیس سیمین صنعت سبز ملی گردید.

وی ادامه داد: هر ساله سازمان حفاظت محیط زیست در یک ارزیابی جامع تمام شرکت‌ها و صنایع کشور را با احتساب سنجش شاخص‌های زیست محیطی و بررسی عملکرد زیست محیطی، مورد ممیزی قرار می‌دهد.

مهندس ثابتی افزود: شرکت فولاد اکسین خوزستان، حفاظت از محیط زیست را همواره از اهم اهداف متعالی سازمانی خود برگزیده که در این راستا اقدام به طرح ریزی و جاری سازی ساختار‌های حفاظت از محیط زیست نموده که اهم آن به شرح زیر می‌باشد:

  1. پیاده سازی فرآیند‌های استاندارد بین المللی محیط زیست (ISO۱۴۰۰۱:۲۰۱۵)

  2. جاری سازی برنامه‌های پایش عملیاتی از آلاینده‌های زیست محیطی بصورت مکانیزه و میدانی

  3. ایجاد ساختار‌های ارزیابی و مدیریت ریسک‌های زیست محیطی با هدف حذف و کمینه سازی پتانسیل‌های آسیب به محیط زیست

  4. حذف چشمه‌های تولید آلودگی پساب در مبدا، با احداث و بهره برداری از دو ساختار مکانیزه چربی گیر در فرآیند کارخانه

  5. بهره برداری از سوخت سبک گاز طبیعی در کوره‌های عملیاتی کارخانه با استقرار ساختار‌های تنظیم و کاهش دما در جهت کمینه سازی آلاینده‌های کربنی

  6. یاده سازی فرآیند ارزیابی چرخه حیات محصول (LCA)

  7. برنامه ریزی و مدیریت پسماند‌ها با هدف تبدیل پسماند به محصولات دارای ارزش اقتصادی

  8. توسعه فضای سبز مشجر به میزان ۱۶ هکتار با هدف تلطیف هوای محیطی

  9. تعامل با دانشگاه و مناطق محروم درانتقال و توسعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست

  10. ایجاد رویکرد‌های بهینه سازی در مصارف انرژی و در پی آن استقرار سیستم بین المللی مدیریت انرژی (ISO۵۰۰۰۱)

  11. بهینه سازی و بهره برداری از ساختار‌های بازچرخانی آب در فرآیند کارخانه

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده