به گزارش میمتالز، فته بحث حضور در صندوق پژوهش و نوآوری غیردولتی استان هرمزگان بود. فولاد هرمزگان به عنوان یکی از سهام داران این صندوق در کنار ما بود و خوشبختانه پس از پیگیریهای بسیار، مجوز آن در سال جاری صادر شد.
مقدری اضافه کرد: این صندوق در حال حاضر کار خود را به طور غیررسمی آغاز کرده است، اما برای شروع رسمی منتظر حضور دکتر ستاری در استان هستیم.
وی با اشاره به دیگر اقدامات، افزود: از کارهای خوب دیگری که با مشارکت فولاد هرمزگان انجام گرفت، بحث بکارگیری قراردادهای باز بود که این مدل از قراردادها برای اولین در استان هرمزگان با همکاری این شرکت فولادی انجام گرفت. به نوعی این قراردادها در حوزه بومی سازی انجام میشود، البته همکاری پارک فناوری در حوزه بومی سازی با همکاری دانشگاه متفاوت است، زیرا ما با شرکتهای نوآور و دانش بنیان در ارتباط هستیم که میتوانند در ساخت قطعات مورد نیاز شرکتهای فولادی از جمله فولاد هرمزگان کمک کرده و مشکلات موجود را در این زمینه برطرف کنند.
مقدری در ادامه بیان کرد: در قراردادهای باز ما به عنوان واسطه میان فولاد هرمزگان و شرکتهای دانش بنیان عمل میکنیم.
وی تاکید کرد: این قراردادها نه از نظر موضوع و نه مبلغ سقف ندارند. درواقع اگر به مبلغ مشخص شده نزدیک شوند مجدد آن را تمدید میکنیم به همین دلیل سقفی برای مبالغ آن وجود ندارد.
به گفته معاونت فناوری و پشتیبانی پارک علم و فناوری هرمزگان در اقدام مهم دیگر، واحد دفتر واحد R&D شرکت فولاد هرمزگان در برج فناوری پارک کار خود را آغاز کرد. درواقع این دفتر به نوعی شعبه واحد تحقیق و توسعه شرکت در پارک علم و فناوری است تا ارتباط شرکتهای دانش بنیان با این مجموعه بیش از گذشته شود.
آن طور که پیداست فولاد هرمزگان در یک سال اخیر در کنار اقداماتی که در جهت افزایش تولید و ثبت رکورد انجام داده، به دنبال توسعه فرآیندهای تحقیقاتی است تا بتواند با تامین نیازهای تکنولوژیکی خود میزان بهره وری را افزایش دهد.
بدون شک بهره وری تاثیر مهمی در کاهش قیمت تمام شده دارد که میتواند قدرت این شرکت در بازارهای صادراتی را افزایش دهد.
منبع: تیتر ۲۰