تاریخ: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۳۸
بازدید: ۲۶۴
کد خبر: ۲۰۲۵۵۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مروری بر اقدامات مجلس یازدهم و بررسی نقش نمایندگان در سطح ملی و حوزه انتخابیه

علیزاده برمی: راه اندازی مجدد تعدادی از واحد‌های تولیدی شهرستان دامغان

علیزاده برمی: راه اندازی مجدد تعدادی از واحد‌های تولیدی شهرستان دامغان
‌می‌متالز - نماینده مردم دامغان در مجلس از راه اندازی مجدد تعدادی از واحد‌های تولیدی شهرستان دامغان خبر داد.

به گزارش می‌متالز، علی اکبر علیزاده برمی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه خود از ابتدای دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، گفت: تعدادی از واحد‌های تولیدی در دامغان به دلیل بدهی بانکی توسط بانک‌ها مصادره و تولید آن‌ها متوقف شده بود که با کمک دستگاه قضایی و فرماندار شهرستان مجددا راه اندازی شدند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از واحد‌های تولیدی که در سال جاری مجددا راه اندازی شد کارخانه آجرسازی فجر دامغان با ۷۰ نفر کارگر بود، ادامه داد: کارخانه تولید دستمال کاغذی دیباج دامغان نیز با دارا بودن حدود ۱۵ نفر کارگر مجددا راه اندازی و به چرخه تولید بازگشت.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مشکلات کارخانه کربناب کلسیم شهرستان دامغان پیگیری و در ابتدای سال آینده مجددا تولید خود را آغاز می‌کند، عنوان کرد: با ورود دستگاه قضایی و سایر دستگاه‎‌های ذی‌ربط کارخانه گونی بافی دامغان با ۱۲۰ کارگر به زودی به بهره برداری مجدد می‌‍رسد.

وی با بیان اینکه مجوز‌های احداث کارخانه الکل سازی با غلظت ۹۹.۹۹ درصد شهرستان دامغان دریافت شده و در سال جاری مراحل ساخت آن آغاز می‌شود، تصریح کرد: این واحد با همکاری دانشکده شیمی دامغان آغاز به کار می‌کند و الکل تولیدی این کارخانه عمدتا در صنایع بهداشتی و آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علیزاده برمی با تاکید بر اینکه محصول کشاورزی اصلی شهرستان دامغان پسته است و حدود ۷۰ درصد مردم معیشت خود را از طریق تولید این محصول تامین می‌کنند، عنوان کرد: به دلیل ضعف‌های امکاناتی و تجهیزاتی باغداران مجبور هستند محصول پسته خود را در فصل برداشت علی‌رغم قیمت پایین به فروش برسانند، با همکاری دانشگاه آزاد دامغان و تاسیس پژوهشگاهی مقرر شد شرایط زمانی برای نگهداری پسته افزایش داده شود.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مردم شهرستان دامغان در خصوص بیماری سالک است، ادامه داد: دانشگاه آزاد شهرستان دامغان با تاسیس پژوهشگاه سالک قصد دارد این بیماری را با استفاده از دارو‌های گیاهی درمان کند؛ دارو‌های تهیه شده در حال حاضر بر روی موش‌های آزمایشگاهی آزمایش شده‌اند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره بر همکاری بین دانشگاه و صنعت تاکید دارند، خاطرنشان کرد: با وجود استقبال معادن و ظرفیت دانشگاه‌های شهرستان دامغان اولین قرار داد بین معدن مس و دانشگاه زمین‌شناسی دامغان منعقد شد که گام خوبی در زمینه اتصال معدن و دانشگاه محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری مجلس شرای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده