به گزارش میمتالز، علی خضریان در نشست علنی نوبت دوم امروز (شنبه ۱۶ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینهای بودجه سال ۱۴۰۰ ارجاعی به کمیسیون تلفیق مجلس، در تذکر شفاهی ماده ۷۵ آیین نامه داخلی مجلس و پس از اظهارات پورمحمدی نماینده دولت گفت: آن چیزی که عرض میکنم پیش از آنکه خطاب به دولت و نماینده او باشد، خطاب به نمایندگانی است که در جریان بررسی لایحه بودجه در ایجاد عدالت تلاش کردند.
وی افزود: نماینده دولت در اظهاراتی بیان کرد که نمایندگان بدون عقل و با شکم تصمیم میگیرند، لذا من اینجا چند نمونه از تصمیمات به ظاهر عقلانی دولت را عرض میکنم تا مردم و نمایندگان تصمیم بگیرند و بدانند در این کشور چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است و عدهای چه حقوقهایی دریافت میکنند و تصمیم مجلس برای ممانعت از افزایش ضرایب حقوقها و ایجاد عدالت در این موضوع به چه دلیل است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم تصریح کرد: مدیران شرکت بازرگانی و خدمات صنعتی فولاد اهواز در شهری که مردم آن با مشکلات معیشتی فراوانی دست و پنجه نرم میکنند و کارگران هفت تپه در این استان ماهها است حقوقی دریافت نکرده اند، به طور متوسط ماهی ۵۲ میلیون تومان حقوق دریافت میکنند. شرکت گاز سیستان، جایی که نماینده آن در اظهاراتی تاکید کردند که بسیاری از مردم آن در نقاط مختلف این استان محروم از نعمت گاز محروم هستند، به طور میانگین ۴۰ میلیون تومان حقوق دریافت میکنند و در این شرایط است که آقایان دولتی میگویند افزایش حقوقها به صورت ضریب باشد.
وی ادامه داد: این افزایش حقوق به شکل ضریبی به این معنی است که ۲۵ درصد به این ۴۰ میلیون حقوقها اضافه شود و ۱۰ میلیون تومان به این حقوقهای ۴۰ و ۵۰ میلیونی اضافه شود، در شرایطی که به حقوق یک کارگر یک میلیون تومان اضافه شود و این موجب شکاف طبقاتی بیشتر خواهد شد، لذا از نمایندگان خواهش میکنم با رأی خود مانع شکاف طبقاتی بیشتر شوند.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس جلسه علنی نوبت عصر مجلس در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: نماینده دولت مکتوب به هیات رئیسه اعلام کردند منظور بنده از اظهاراتم این بود که مجلس علاوه بر شکم مردم به مغز نخبگان نیز توجه کند.
وی خطاب به پورمحمدی نماینده دولت تاکید کرد: ما نمایندگان مجلس و شما، همه کارگزار و خدمتگذار مردم هستیم و نباید مردم از گفت وگوی بین ما و شما چیزی جز احترام ببینند و بشنوند و من از شما خواهش میکنم از ادبیاتی استفاده نکنید که شبههای ایجاد کند.