به گزارش میمتالز، اردشیر سعدمحمدی با بیان اینکه همه محدودههای معدنی بلوکه شده شناسایی شدهاند، اظهار کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده در سال ۹۹ مقرر شد که همه محدودهها و پهنههای معدنی بلوکه شده، از طریق مزایده واگذار شوند.
سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزیر صمت افزود: ما در این طرح به دنبال عرضه پهنهها و محدودههایی که مالک ندارند و بلا استفاده ماندهاند، هستیم و در وهله اول محدودهها، پهنهها و معادنی که به دلایل منابع طبیعی، حفاظت محیطزیست یا مشکلات فنی غیرفعال ماندهاند، هدف ما نیستند.
وی ادامه داد: قرار بر این بود تا واگذاری پیش از سال ۱۴۰۰ به شیوه سراسری در سطح کشور اجرایی شود، اما با توجه به عضویت دو نماینده مجلس در شورای معادن استانها (در حوزه هر استان) و یکی شدن زمان این جریانات با بررسی بودجه در مجلس، امکان برگزاری جلسات فراهم نشد.
سعدمحمدی گفت: از این رو پیاده کردن طرح واگذاری محدودههای معدنی در غیبت نمایندگان که در مجموع ۶۴ نفر هستند، تا پیش از سال ۱۴۰۰ میسر نشد و اجرای طرح به نیمه دوم فروردین سال ۱۴۰۰ موکول شد.
سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزیر صمت یادآور شد: بحث اصلی، بحث رقابت است و هرکس که بتواند کیفیت بالاتر و قیمت تمام شده کمتری ارائه کند، مزایده را خواهد برد. هدف کنترل قیمت است و مشکلی هم در زمینه آزادسازی پهنههای بلوکه شده و واگذاری به سرمایهگذاران علاقهمند وجود ندارد.
منبع: پایگاه خبری اتاق ایران