به گزارش میمتالز، روندهای تاریخی قیمت برای معاملهگران بهعنوان سنجشی برای ارزیابی احتمالات آینده عمل میکنند. ماه آوریل (تقریبا از اواسط اردیبهشت تا اواسط خرداد)، با توجه به ۸ مرتبه تثبیت (کلوز) ماهانه بهصورت کندلهای سبز و ثبت تنها دو مورد با بازده منفی، بهعنوان بازهای صعودی برای قیمت بهحساب میآید.
دنی اسکات (Danny Scott)، مدیر عامل صرافی کوینکورنر اذعان داشته است که اگر بیتکوین به تقلید از گذشته، ثبت بازده میانگین ۵۰ درصدی خود را طی ۱۰ سال گذشته در این ماه تکرار کند، توانایی جهش تا ۸۱ هزار دلار را خواهد داشت. این امر شاید یکی از دلایلی باشد که ماینرها بهجای فروش داراییها در سطوح فعلی، موقعیتهای خود را در بازار حفظ کردهاند. لکس مسکوویسکی (Lex Moskoviski)، مدیر ارشد اطلاعات شرکت سرمایهگذاری مسکوویسکی نیز اخیرا به این امر تاکید داشته است که ماینرها دوم آوریل تعداد ۴۳۸۰ بیتکوین و در ۳ آوریل ۴۴۹۴ بیتکوین را بهعنوان داراییهای تحت اختیار خود انباشت کردهاند. درعینحال که بیتکوین بهعنوان رهبر بیچونوچرای بازار باقی مانده است، نکته مثبتی که وجود دارد این است که برخی از شرکتهای بزرگ و تاثیرگذار، شروع به کشف فرصتهای جدید در بخشهای مختلف این حوزه کردهاند. در ادامه ۵ ارز دیجیتال برتر این هفته که در کوتاهمدت قابلیت ثبت عملکرد بهتری را نسبت به کلیت بازار دارند، بررسی میکنیم.
قیمت بیتکوین طی چند روز گذشته و برای بار دیگر در شکست مقاومت روانی ۶۰ هزار دلاری خود ناموفق بوده است که این امر در نهایت موجب ذخیره سود معاملات بهدست معاملهگران کوتاهمدت شده است. تعدیل شیب میانگینهای متحرک و موفق نبودن شاخص قدرت نسبی (RSI) در حرکت به بالای خط روند نزولی نشان از این دارد که فروشندگان با قدرت در حال دفاع از ناحیه مقاومتی ۶۰،۰۰۰ تا ۸۴/ ۶۱.۸۲۵ دلار هستند. اگر صعودیهای بازار موفق به نفوذ قیمت به بالای این ناحیه مقاومتی شوند، گروهی از فروشندگان به تله خواهند افتاد که این امر میتواند به ریزش یکباره و کوتاهمدتی در قیمت منجر شود. با این حرکت مومنتوم صعودی قیمت تقویت خواهد شد و قیمت توانایی پرتاب تا سطح ۶۹،۵۴۰ دلار و در بالای آن تا ۷۹،۵۶۶ دلار را خواهد داشت. در طرف مقابل اگر خریداران موفق به نقض مانع ۶۰هزاردلاری نشوند، احتمال شکست قیمت به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه افزایش خواهد یافت. در چنین شرایطی ممکن است برای بار دیگر میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه در ۵۳،۷۷۱ دلار نیز دیده شود.
نوسانات عرضی قیمت اتریوم در نهایت در ۶ آوریل بهنفع خریداران خاتمه پیدا کرده است که به رشد قیمت تا سقف تاریخی جدید در ۲۱۵۰ دلار منجر شده است. بههرحال خریداران موفق به تثبیت قیمت در سطوح بالاتر نبودهاند و قیمت بار دیگر به زیر مقاومت بریکاوتشده ۲،۰۴۰.۷۷ دلار کشیده شده است. خریداران در وضعیت فعلی در تلاش برای هدایت دوباره قیمت به بالای ناحیه مقاومتی ۷۷/ ۲.۰۴۰ تا ۵۹/ ۲.۱۴۴ دلار هستند که در صورت موفقیت به مومنتوم (شتاب حرکت قیمت) افزوده خواهد شد و قیمت توانایی رشد تا ۲،۶۱۸.۱۴ دلار را خواهد داشت. نمودار چهارساعته نشان از حمایت قیمت در میانگین متحرک نمایی ۲۰ دوره دارد. این امر نشان از این دارد که روند صعودی دستنخورده باقی مانده است. بههرحال کاهشهای بازار بهراحتی تسلیم نخواهند شد و بهمنظور به تاخیر انداختن روند صعودی در ناحیه مقاومتی۴۵/ ۲.۰۹۳تا ۵۹/ ۲.۱۴۴ دلار تلاش خواهند کرد.
قیمت بایننس کوین در ۲ آوریل سقف تاریخی خود را شکسته است، اما خریداران موفق به حفظ آن در سطوح بالاتر نبوده و قیمت بار دیگر به زیر سطح ۶۹/ ۳۴۸ دلار بازگشته است. این امر نشان از این دارد که خرسهای بازار برای به دام انداختن خریداران تلاش کردهاند. بههرحال خریداران به قیمت اجازه ریزش دوباره به زیر حمایت ۳۱۵ دلار را ندادهاند. این امر نشانه مثبتی خواهد بود، زیرا نشاندهنده این است که گاوهای بازار در هر ریزش موقعیتهای خود را انباشت کرده و منتظر اصلاح عمیقتر قیمت نماندهاند. اگر خریداران موفق به هدایت قیمت به بالای سقف تاریخی در ۹۸/ ۳۵۶ دلار شوند، احتمال آغاز موج بعدی صعودی تا ۴۰۰ دلار و در بالای آن تا ۴۳۰ دلار وجود خواهد داشت. شیب صعودی میانگینهای متحرک و قرارگیری شاخص قدرت نسبی (RSI) در نزدیکی ناحیه اشباع خرید نشان از احتمال ادامه روند صعودی قیمت دارد. در طرف مقابل اگر قیمت از سطوح فعلی یا مقاومت بالاسر چرخش کرده و به زیر سطح ۳۱۵ دلار حرکت کند، میتوان گفت که مومنتوم صعودی قیمت در حال تضعیف است.
قیمت پولکادات در ۲ آوریل به بالای خط روند نزولی خود حرکت کرده و طی روز معاملاتی بعد سقف تاریخی جدید خود را در ۸۰/ ۴۶ دلار به ثبت رسانده است. فروشندگان با توجه به ورود خریداران در ریزشها موفق به حفظ برتری خود در بازار نبودهاند. شیب میانگینهای متحرک در تایم فریم چهارساعته صعودی بوده و شاخص قدرت نسبی (RSI) به ناحیه مثبت خود وارد شده است. این عوامل نشان از روند صعودی کوتاهمدت قیمت دارد.
قیمت ایاس در اول آوریل به بالای مقاومت بالاسر در ۶۰/ ۵ دلار رفته است و در روز معاملاتی بعد در بالای سطح ۲۵/ ۶ دلار بسته شده است. این مقاومت بالاترین سطح قیمت از ژوئن سال ۲۰۱۹ میلادی است. این امر میتواند بیانگر این امر مهم باشد که محبوبیت آلت کوینها میان سرمایهگذاران در حال افزایش است. خریداران طی ۳ آوریل قیمت را به زیر سطح بریکاوتشده ۶۰/ ۵ دلار بردهاند، اما نکته مثبت در اینجا این است که خریداران به گروه مقابل اجازه تثبیت برتری خود را نداده و قیمت را به بالای سطح ۶۰/ ۵ دلار بردهاند. اگر این گروه موفق به حفظ قیمت بهمدت سه روز در بالای این سطح شوند، میتوان گفت که روند صعودی جدید آغاز شده است. احتمال افزایش مومنتوم قیمت پس از حرکت آن به بالای سطح ۵۰/ ۶ دلار وجود خواهد داشت. در چنین شرایطی رشد قیمت تا سطح ۶۴/ ۷ دلار و در بالای آن تا ۶۹/ ۸ دلار وجود خواهد داشت.
منبع: دنیای اقتصاد