به گزارش میمتالز، محمدجواد عسکری نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی نامگذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری را بسیار دقیق و متناسب با وضعیت کشور دانست و گفت: واقعیت این است که رهبر معظم انقلاب اسلامی با نامگذاری امسال به نام تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها به موضوعات مهم و راهبردی برای اقتصاد کشور و آینده نظام اشاره نمودند که متاسفانه در بحبوبه مسایل روزمره ممکن است این موارد مورد غفلت مسوولان اجرایی قرار بگیرد.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: تمام مسوولان، اجزای دولت و حاکمیت باید اهتمام و تلاش در خوری برای تحقق شعار سال داشته باشند و تکلیف دستگاهها مشخص و وظایف آنها و محدوده شعار در سطح کلان و ملی تبیین شود. همچنین سیستم و سامانه سنجش کار آمدی باید وجود داشته باشد تا تحقق هدف نامگذاری سال را بررسی کند.
وی افزود: با رونق و جهش تولید فضای کار و تلاش و تشریک مساعی برای رسیدن به توسعه همه جانبه کشور که یک آرمان ملی است افزایش مییابد واین امر به نشاط و پویایی ملی و اقتصادی منجر شده و مردم احساس فضیلت و سربلندی میکنند.
عسکری گفت: حمایت از تولید یک بحث نظری صرف نیست بلکه شاکله اعتقادی و ملی دارد و باید به همه عواملی که به لحاظ ساختاری و کارکردی مانعی برای تولید ملی و جهش اقتصادی که تضمین کننده صلاح و رستگاری کشور است توجه جدی شود و مجلس شورای اسلامی و کمسیونهای تخصصی وظیفه دارند در کنار نظارت بر حسن انجام وظایف و ماموریتهای محوله توسط دستگاههای اجرایی، به بازنگری در قوانین برای روز آمد و کارآمد کردن قوانین بپردازد و در این زمینه از هیچ کوششی فرو گذار نکنند.
نایب رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، ادامه داد: ایجاد انگیزه برای قشر خدوم کارگران و کارکنان دستگاه.های اجرایی که موتور محرک تولید و جهش آن هستند نیز در جای خود با اهمیت است و دولت باید به این مهم توجه ویژه داشته باشد و این وضعیت آزار دهنده و مخل تولید را اصلاح کند چرا که متاسفانه در این چند سال شاهد هستیم نرخ تورم از نرخ افزایش حقوقها بالاتر بوده.
این نماینده مردم در مجلس، اضافه کرد: دولت باید از بودجه به عنوان ابزار خود برای هدایت و تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری بیشتر استفاده نموده و ریسک بلندمدت سرمایه گذاری را کاهش دهد و تغییرات اساسی و بنیادین در بحث صدور مجوزها به عمل آورد و به نام گذاری امسال به مثابه نقشه راه اقتصادکشور نگاه کند و به ارزیابی وضعیت موجود بپردازد و موانع و مشکلات پیش روی اقتصاد ایران و نحوه مواجهه علمی و منطقی با آنها را ارزیابی و برای حل آنها اقدام کند.
عسکری در پایان، افزود: کشور دارای ظرفیتهای بالقوه متعددی در بخشهای کشاورزی، صنعتی، گردشگری و موقعیت جغرافیایی و سوق الجیشی است که اگر به مواجهه درست و احصای علمی آنها پرداخته شود و از روشهای علمی و نوین استفاده شود قادر خواهیم بود به شاخصهای توسعه مطلوبی دست پیدا کنیم و به پشتوانه نیروی انسانی متخصص، خلاق و جوان شاهد پیشرفت و توسعه کشور باشیم.