تاریخ: ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۴۷
بازدید: ۲۵۷
کد خبر: ۲۰۵۲۰۵
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
معاون نوسازی و بهره برداری ایدرو خبر داد:

فراخوان ایدرو برای طرح تولید تایرسنگین زابل

فراخوان ایدرو برای طرح تولید تایرسنگین زابل
‌می‌متالز - معاون نوسازی و بهره برداری ایدرو از برنامه ریزی این سازمان برای احداث کارخانه تولید تایر‌های سنگین در شهرک صنعتی رامشار زابل خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمد نوری امیری با اشاره به فراخوان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای شناسایی سرمایه گذار مکمل برای اجرای این طرح گفت: ایدرو در راستای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و توسعه صنعتی مناطق کمتر توسعه یافته از کلیه اشخاص و فعالان بخش صنعت و تجارت که از توانمندی مالی، فنی و صنعتی مناسب جهت اجرای طرح‌های صنعتی برخوردارند، برای مشارکت در این طرح دعوت به عمل آورده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت این طرح تولید ۲۷ هزار تن انواع تایر‌های باری، اتوبوسی، راهسازی و معدنی (OTR-TBR) خواهد بود، ابراز امیدواری کرد: به انجام رسیدن چنین طرح‌هایی در استان سیستان و بلوچستان به اشتغال زایی پایدار و کاهش سطح محرومیت این استان کمک نموده و از طرفی به توانمندی شرکای غیر دولتی ایدرو منجر شود.

معاون نوسازی و بهره برداری ایدرو رفع بخش عمده‌ای از نیاز روزافزون بخش‌های معدنی، کشاورزی و حمل و نقل زمینی کشور به تایر‌های سنگین و فوق سنگین و بهبود حجم و سرعت ترانزیت جاده‌ای کالا را مهم ارزیابی و تصریح کرد: اجرای این طرح در نهایت به صرفه جویی ارزی و جلوگیری از خروج مستمر ارز برای تامین این دسته از تایر‌ها می‌انجامد.

نوری امیری با اشاره به میانگین فعلی تولید سالانه ۶۷ هزار تن تایر باری و اتوبوسی و حدود ۲۰ هزار تن تایر‌هایی کشاورزی در سال برآورد نیاز و مصرف داخلی تایر در سال ۱۴۰۴ را حدود ۶۰۰ هزار تن اعلام کرد.

وی افزود: حجم نیاز آینده کشور، سرمایه گذاری در این حوزه را توجیه پذیر و ضروری می‌نماید. همچنین فناوری فعلی ۷۰ درصد واحد‌های تولید تایر کشور نیاز به روزآوری دارد به گونه‌ای که فقط حدود ۳۰ درصد کارخانجات فعلی با فناوری رادیال از نوع استیل بلت یا تمام سیمی به تولید می‌پردازند و از این رو ایدرو با توجه به رسالت نوسازی و همگام سازی صنایع با استاندارد‌های نزدیکتر به فناوری روز جهانی در این زمینه آغاز به اجرای طرح نموده است.

معاون ایدرو همچنین اضافه کرد: بخش غیر دولتی مشارکت کننده در این طرح از مزایای پیش بینی شده قانونی برای شرکای سازمان‌های توسعه‌ای در اخذ تسهیلات از نهاد‌های پولی و بانکی ونیز سایر حمایت‌های نرم افزاری و توسعه‌ای برخوردار خواهد شد.

منبع: شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت (شاتا)

عناوین برگزیده