تاریخ: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۱۳
بازدید: ۷۳۳
کد خبر: ۲۰۶۹۴۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

​ثبت رکورد جدید در تولید آهن اسفنجی کشور حاصل همکاری دو شرکت فولاد غدیر ایرانیان و گسترش فناوری خوارزمی

​ثبت رکورد جدید در تولید آهن اسفنجی کشور حاصل همکاری دو شرکت فولاد غدیر ایرانیان و گسترش فناوری خوارزمی
‌می‌متالز - با تولید ۸۸،۶۰۱ تن آهن اسفنجی در نخستین ماه سال جاری در واحد احیاء مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان رکورد جدیدی در تولید آهن اسفنجی کشور به ثبت رسید که این رخداد بیانگر موفقیت اجرای پروژه با افزایش ظرفیت مدول‌های میدرکس ۸۰۰ هزار تنی در ایران است.

به گزارش می‌متالز، کشور ایران با تولید ۲۷ میلیون و ۹۰۷ هزار تن آهن اسفنجی بعد از کشور هند جایگاه دوم تولید آهن اسفنجی در جهان را دارا می‌باشد. بر اساس آمار‌های تولید آهن اسفنجی در پایان سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ به میزان ۹ درصد رشد داشته است که شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با تولید ۸۷،۸۸۱ تن آهن اسفنجی در بهمن ماه ۱۳۹۹ آخرین رکورد تولید ماهیانه را به نام خود ثبت نمود. مفتخریم که بخشی از این رکورد که بالاترین تولید ماهیانه در ده سال اخیر می‌باشد وامدار کاتالیست‌های تولید شده در شرکت گسترش فناوری خوارزمی می‌باشد.
واحد احیاء مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان از واحد‌های سری ۸۰۰ هزار تن در سال بوده است که برنامه افزایش ظرفیت تولید را در دستور کار خود داشته است و این مهم با افزایش قطر تیوب‌های ریفرمر از (۸ اینچ به ۹ اینچ) در تعمیرات سالیانه سال ۱۳۹۹ انجام گرفت. با تغییرات صورت گرفته، این واحد که پیش از این به عنوان یک واحد سری ۸۰۰ شناخته می‌شد، توانست ظرفیت تولید سالیانه خود را تا ۱ میلیون تن افزایش دهد.

​ثبت رکورد جدید در تولید آهن اسفنجی کشور حاصل همکاری دو شرکت فولاد غدیر ایرانیان و گسترش فناوری خوارزمی


کاتالیست‌های مورد استفاده در ریفرمر نیز که از یک شرکت خارجی خریداری شده بود، پس از ۱۰ سال بهره برداری در مرداد ماه سال ۱۳۹۹ تخلیه شده و این بار با اعتماد به دانش و مهارت مهندسان ایرانی، از کاتالیست‌های شرکت گسترش فناوری خوارزمی در این واحد بارگذاری شد که عملکرد بسیار مناسب و رضایت بخشی را در پی داشته است.
شرکت گسترش فناوری خوارزمی با تکیه بر توانمندی مهندسان ایرانی در سال گذشته و سال جاری در پیشرفت شرکت‌های فولادی از جمله رکورد شکنی‌های تولید آهن اسفنجی در غدیر نی ریز، مگامدول خرازی در فولاد مبارکه اصفهان و همچنین شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان نقش بسزایی داشته است.
این شرکت خرسند است که توانست بار دیگر پاسخگوی اعتماد شرکت‌های صنعت فولاد داخل کشور باشد و بخشی از نیاز صنایع فولاد و پتروشیمی کشور را از کاتالیست‌های خارجی مرتفع نماید.

منبع: گسترش فناوری خوارزمی

عناوین برگزیده