تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۳۰
بازدید: ۲۹۶
کد خبر: ۲۰۷۱۶۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
استاندار کرمان در کارگروه تنظیم بازار:

عاملین توزیع سیمان در استان احراز هویت شوند/ باید اخلالگران گردن کلفت بازار سیمان و مرغ را شناسایی و با آن‌ها برخورد کرد ایجاد صف در بازار مرغ مایه شرمندگی است

عاملین توزیع سیمان در استان احراز هویت شوند/ باید اخلالگران گردن کلفت بازار سیمان و مرغ را شناسایی و با آن‌ها برخورد کرد  ایجاد صف در بازار مرغ مایه شرمندگی است
‌می‌متالز - استاندار کرمان با تاکید بر این موضوع که ۹۰ تا ۹۵ درصد شبکه توزیع مرغ و سیمان سالم کار می‌کند تصریح کرد: متاسفانه تنها حدود ۵ درصد اخلال‌گر گردن کلفت در شبکه توزیع وجود دارد که باید این اخلا‌ل‌گران گردن کلفت بازار سیمان و مرغ را شناسایی و با آن‌ها برخورد کرده تا بتوانیم بازار را به تعادل برسانیم.

به گزارش می‌متالز، علی زینی وند در دومین کارگروه تنظیم بازار استان کرمان در سال ۱۴۰۰، با اشاره به اینکه باید نظارت بر توزیع بیشتر شود تاکید کرد: تا رسیدن بازار سیمان و مرغ به تعادل به صورت جدی این دو بازار را رصد خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در شبکه توزیع مرغ و سیمان با یک فساد بزرگی در کشور و استان کرمان روبرو هستیم تصریح کرد: مصوبات کارگروه تنظیم بازار باید اجرایی شوند و گزارشات اجرایی شدن این مصوبات نیز باید به صورت مرتب به این کارگروه ارائه شود.

مقام عالی دولت در استان کرمان با تاکید بر اینکه مطلقا نباید سیمان از کانال غیرعاملین توزیع شود افزود: باید روزانه میزان تولید، فروش و توزیع توسط عاملین توسط نهاد‌های مربوطه پایش و مورد رصد قرار گیرد و می‌طلبد در این فضا یک شبکه نظارتی قوی ایجاد کنیم.

استاندار کرمان با تاکید بر برخورد جدی و بدون اغماض با احتکارکنندگان اظهار داشت: متاسفانه شاهد هستیم که یکسری دلال در این بازار‌ها همه ما را سرکار گذاشتند.

نه در مرغ و نه در سیمان با کمبود تولید روبرو نیستم و وجود این صف‌های طولانی در این بازار‌ها باعث شرمندگی است زینی وند با بیان اینکه دستگاه قضایی نباید به مدیر متخلف و کاهل، واسطه‌گر و دلال رحم کند و برای کنترل بازار راهی جزء این نداریم افزود: معنا ندارد در استانی که روزانه ۱.۵ برابر ظرفیت استان مرغ تولید کرده و یا وارد می‌کند، شاهد ایجاد صفوف مرغ باشیم و باید فکر اساسی در این راستا صورت گیرد.

استاندار کرمان با بیان اینکه باید مصوبات ستاد کارگروه تنظیم بازار به دستگاه‌های نظارتی به منظور کنترل این مصوبات ارائه شود، اظهار داشت: همه مردم باید بازرس ما شوند و انتظار داریم مردم گزارشات احتکار و اختلال در مصوبات کارگروه تنظیم بازار را به تعزیرات و سازمان صمت گزارش دهند.

وی با تاکید بر اینکه غیر از عاملین کسی حق توزیع سیمان در استان را ندارد افزود: دوست نداریم بگیر و ببند در این زمینه در استان راه بیندازیم، اما برای کنترل بازار راهی غیر از نظارت جدی بر بازار از تولید تا مصرف را نداشته و انتظار داریم نیروی انتظامی شدیدا کنترل کرده و هر جا که توزیع بدون مجوز صورت می‌گیرد به صورت قانونی با متخلف برخورد شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه اولویت سیمان و مرغ با مصرف استان است افزود: لازم است کارگروه اقدام در استانداری کرمان تشکیل شود و نیاز است دادستانی نیز به این مسئله ورود پیدا کرده و بدون نوبت به پرونده‌های متخلفان و اخلالگران در بازار با اولویت ویژه رسیدگی کند.

وی با تاکید بر اینکه فرمانداران نیز باید عاملین شهرستانی توزیع را شناسایی و از مبدا تا مقصد توزیع نظارت صورت گیرد، گفت: اهرم نظارتی قوی در دستمان است که می‌طلبد از تولید تا مصرف را رصد کرده و این کار را تا تعادل در بازار سیمان و مرغ به صورت جدی دنبال خواهیم کرد.

زینی وند با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد حتی یک پاکت سیمان یا یک تن سیمان توسط غیر از عاملین احراز شده از کارخانجات خارج شده و باید آن‌ها را رصد کرد اظهار داشت: باید شبکه سنتی توزیع را سالم سازی کرده و نباید این شبکه را بهم بزنیم و در همین راستا سازمان‌ها صمت شمال و جنوب استان باید ظرف یک هفته تمام عاملین را احراز هویت کنند.

استاندار کرمان با تاکید بر این موضوع که ۹۰ تا ۹۵ درصد شبکه توزیع مرغ و سیمان سالم کار می‌کند تصریح کرد: متاسفانه تنها حدود ۵ درصد اخلالگر گردن کلفت در این شبکه وجود دارد که باید این اخلا‌گران گردن کلفت بازار سیمان و مرغ را شناسایی و با آن‌ها برخورد کرده تا بتوانیم بازار را به تعادل برسانیم.

وی به موضوع جوجه ریزی نیز اشاره کرد و گفت: توقع داریم سازمان جهادکشاورزی استان سهمیه ۹۵۰ هزار قطعه جوجه را اخذ و ظرف هفته آینده جوجه ریزی در استان کرمان آغاز شود.

منبع: خبرگزاری برنا

عناوین برگزیده