تاریخ: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۲۲:۵۸
بازدید: ۲۸۲
کد خبر: ۲۰۷۵۹
سرویس خبر : انرژی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:

تهران تا پایان امسال به ۳۰ مخزن اضطراری آب مجهز می‌‌شود

می متالز - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه تا سال ۱۴۰۱ تمام ۳۷۴ مخزن اضطراری تامین آب شرب شهر تهران تکمیل و به بهره‌برداری خواهند رسید، گفت: تا پایان سال جاری تعداد مخازن اضطراری در مناطق تهران به ۳۰ مخزن خواهد رسید.
تهران تا پایان امسال به ۳۰ مخزن اضطراری آب مجهز می‌‌شود

به گزارش می متالز، محمدرضا بختیاری درحاشیه افتتاح سومین مخزن اضطراری 100متر مکعبی (صد هزار لیتری) در فضای اسکان اضطراری پارک فدک در منطقه نارمک با اشاره به اینکه برای شهر تهران پیش‌بینی شده است که در مناطق مختلف 374 مخزن اضطراری تامین آب شرب احداث و تعبیه شود، گفت: مخازن اضطراری تامین آب شرب تهران در مواقعی که زلزله‌ای در شهر تهران رخ دهد، می‌تواند به تامین آب شهروندان تهرانی کمک بسیار زیادی کند. 

وی با بیان اینکه امروز سومین مخزن اضطراری تامین آب شرب افتتاح شد، افزود: برای تمام مناطق شهر تهران در فضای اسکان اضطراری مثل پارک‌ها این مخازن احداث خواهد شد؛ بنابراین تا سال 1401 تمام این 374 مخزن به بهره‌برداری خواهند رسید. 

بختیاری با تاکید بر اینکه تا پایان سال جاری نیز تعداد این مخازن در مناطق مختلف شهر تهران به 30 مخزن خواهد رسید، گفت: اگر مخازن که تعداد آنها 374 مخزن خواهد بود، به بهره‌برداری برسد می‌تواند برای 9 میلیون نفر جمعیت و تامین آب سه روز شهروندان تهرانی در حالت اضطراری اقدام به تامین آب کند. 

به گفته وی این 374 مخزن می‌تواند 7 میلیون و 800 هزار متر مکعب آب را ذخیره کند و در هنگام اضطرار و به ویژه زلزله اقدام به تامین آب برای شهروندان کند. 

وی در پاسخ به این سوال که برای این 374 مخزن چه میزان اعتبار نیاز است، گفت: برای این مخازن 300 تا 350 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا این مخازن به بهره‌برداری برسد. 

بختیاری تاکید کرد: قرار است برای تامین اعتبار این مخازن از محل تبصره 3 شورای شهر بر روی قبوض این اعتبار تامین شود. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در مورد اینکه باید برای تهران به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که این شهر در هنگام وقوع زلزله کمترین نیاز را به استان‌های همجوار و یا معین داشته باشد، گفت: گسل‌های تهران بیشتر از 7.5 ریشتر توانایی و قدرت زلزله را ندارند؛ بنابراین باید از هم اکنون به فکر احداث‌ ساختمان‌های ایمن و نحوه اداره مناسب شهر تهران در زمان وقوع زلزله را اندیشید. 

وی ادامه داد: در کشور ژاپن و در شهر کوبه 45 سال پیش زلزله 6.5 ریشتری به وقوع پیوست که هزاران نفر کشته شدند، اما 15 سال بعد و با زلزله هشت ریشتری تعداد کشته‌ها حتی به انگشتان دست نیز نرسید، پس باید در تهران نیز این گونه کار کرد. 

بختیاری با تاکید بر اینکه باید استانداردهای تامین آب، برق و ساخت‌و ساز را همزمان با هم بالا ببریم، گفت: باید فرهنگ مردم را نیز در کنار این اقدامات افزایش دهیم، چرا که در زلزله‌ای که سال گذشته در اطراف شهر تهران رخ داد، دیدید که چگونه مردم سراسیمه به خیابان‌ها ریختند. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: در زلزله حومه ژاپن در سال 1990 اتوبان‌های خروجی این شهر به مسافت 15 کیلومتر به گونه‌ای ایجاد شده بود که هیچگونه بی‌نظمی در آن دیده نشد. پس باید مردم را به خروج منظم در هنگام وقوع زلزله آموزش دهیم.

عناوین برگزیده