تاریخ: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۳۱
بازدید: ۲۵۹
کد خبر: ۲۰۷۶۴۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

احیای ۱۸۸ واحد صنعتی راکد و نیمه راکد گیلان در سال جدید

احیای ۱۸۸ واحد صنعتی راکد و نیمه راکد گیلان در سال جدید
‌می‌متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان درباره واحد‌های صنعتی راکد و نیمه‌راکد گیلان گفت: طی بررسی‌های انجام شده در حال حاضر تعداد ۱۸۸ واحد صنعتی راکد و نیمه‌راکد در استان گیلان شناسایی شده که قابلیت احیاء دارند.

به گزارش می‌متالز، فرهاد دلق پوش افزود: برنامه و تعداد واحد‌های صنعتی قابل احیاء چه در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی و چه در خارج از آن بر اساس هدف‌گذاری وزارت صمت به تمامی استان‌های کشور ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه بر این اساس هر یک از استان‌ها نسبت به برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌های خود اقدام می‌کنند گفت: سازمان صمت گیلان فارغ از هرگونه هدف‌گذاری و بدون توجه به کمیت‌های تعیین‌شده تمام اهتمام خود را در جهت احیای کلیه واحد‌های صنعتی مشمول به‌کار گرفته است.

دلق‌پوش اعلام کرد: بر اساس هدف‌گذاری سال گذشته تعداد راه‌اندازی واحد‌های راکد استان در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی ۳۶ واحد و خارج از آن ۹ واحد تعیین شده بود که با پیگیری‌های انجام شده تعداد ۵۰ واحد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و ۱۵ واحد خارج از آن به چرخه تولید بازگردانده شد.

رئیس سازمان صمت گیلان در مورد برنامه زمان‌بندی و میزان اعتبارات برای احیای واحد‌های راکد و نیمه‌راکد گیلان افزود: با توجه به نوع مشکلات و معضلات واحد‌های صنعتی، برنامه‌ها و زمان‌بندی‌های متفاوتی با دستگاه‌های اجرایی و یا موسسات مالی و سایر نهاد‌ها وجود دارد.

وی عنوان داشت: این سازمان همچون ادوار گذشته با برگزاری جلسات متعدد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به طرح مشکلات، اخذ مصوبات و پیگیری جهت انجام صحیح مصوبات در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌پردازد.

دلق‌پوش خاطرنشان کرد: همچنین در این راستا اعتباراتی تحت عنوان رونق تولید، جهش تولید، ماده ۵۲ قانون الحاق برخی از مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و تسهیلات مرتبط با طرح تام در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تصریح کرد: متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه بهین‌یاب درخواست تسهیلاتی خود را در زمینه‌های سرمایه در گردش و یا سرمایه ثابت و بازسازی و نوسازی ارائه کنند.

وی با اشاره به اقدامات سازمان صمت گیلان در راستای رساندن ظرفیت واحد‌های صنعتی به ظرفیت اسمی خود عنوان داشت: واحد‌های صنعتی می‌توانند از محل اعتبارات مذکور جهت افزایش ظرفیت خود از تسهیلات برخوردار شوند.
دلق‌پوش بیان کرد: تحقق بازگرداندن واحد‌های صنعتی راکد و نیمه‌راکد استان گیلان به چرخه تولید مستلزم همکاری دستگاه‌های اجرایی و موسسات مالی اعتباری در اعطای تسهیلات مورد نیاز این قبیل واحد‌ها است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: پیش‌بینی سازمان صمت گیلان در خصوص تعداد اشتغالزایی در صورت همکاری دستگاه‌ها و موسسات در بازگرداندن واحد‌های صنعتی راکد و نیمه راکد گیلان به چرخه تولید حدود هزار نفر اشتغال است.

وی با اشاره به اهمیت توسعه کارآفرینی گفت: متناسب با اولویت‌های برنامه راهبردی وزارت متبوع علاوه بر تمرکز اقدامات سازمان در راستای چهار محور اصلی فعال‌سازی واحد‌های راکد، بالفعل کردن ظرفیت‌های راکد، جایگزینی واردات و اتمام طرح‌های نیمه‌تمام، فعالیت‌های هدفمندی در جهت پشتیبانی از کارآفرینی و بهبود فضای کسب و کار انجام می‌شود.

دلق‌پوش ابراز داشت: از جمله این فعالیت‌ها شناسایی قوانین و مقررات مخل تولید و پیگیری اصلاح یا حذف آن‌ها از طریق مراجع قانونی ذی‌ربط از قبیل هیئت مقررات‌زدایی وزارتخانه اقتصاد و دارایی، ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید و ... بوده که به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده