به گزارش میمتالز، حسین مدرسی فر با اشاره به هشتم اردیبهشت ماه، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای، اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه به مناسبت این روز، «اقدامات و عملکرد» خود را در راستای حفظ ایمنی و بهداشت حرفهای محیط کار جشن میگیرد.
وی افزود: برنامه پنج ساله دوم شرکت فولادمبارکه در راستای ارتقا عملکرد ایمنی و بهداشت حرفهای در حالی به اتمام میرسد که در سال ۱۳۹۹ میتوان به پیاده سازی «مدیریت ایمنی فرایند (PSM)» به عنوان روش نوین در ارتقا ایمنی در محیطهای صنعتی اشاره کرد.
مدیر بهداشت حرفه ای، ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه گفت: روش نوین «مدیریت ایمنی فرایند» در صنایع فولادی در چهار فاز طراحی شده که فاز یک که مهمترین فاز از چهار فاز است در واحدهای انتخاب شده شرکت فولاد مبارکه به سرانجام رسیده است.
وی با اشاره به افزایش بیماریهای اسکلتی- عضلانی در محیط کار تصریح کرد: سه فاز از برنامه ارگونومی مشارکتی برای کاهش ناراحتیهای اسکلتی-عضلانی به اتمام رسید و بیش از ۱۰۰ پروژه ارتقا ایمنی و بهداشتی در محیط کار شرکت فولاد مبارکه انجام شده است.
مدرسی فر، مهمترین بحران در محیط کار را در چهارده ماه اخیر، شیوع بیماری کرونا دانست و افزود: بخشی از اقدامات در حوزه مدیریت بحران کرونا که به صورت نهادینه درشرکت فولاد مبارکه انجام شد، توسط بخش HSE بوده است.
وی اضافه کرد: با اقدامات انجام شده در واحد HSE بیماری کرونا در شرکت فولادمبارکه مهار شده است و اختلالی در روند تولید شرکت نداشته است؛ بلکه در این مدت به بیشترین میزان تولید دست یافتیم.
مدرسی فر با اشاره به ارائه اقدامات انجام شده شرکت فولاد مبارکه در وبینار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای گفت: محور شعار سال «پیش بینی، آمادگی و واکنش به شرایط اضطراری» با سرمایه گذاری بر روی افزایش تاب آوری، سیستمهای ایمنی و بهداشت حرفهای است که در این زمینه ارایه سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفهای بر مبنای مدیریت ریسک فولاد مبارکه در وبینار ارائه شد.
وی افزود: نصب پوستر و تقدیر از تلاشهای پرسنل بخش HSE از دیگر اقدامات روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای بوده است.