به گزارش میمتالز، عباس تابش با بیان این مطلب افزود: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته در راستای تدابیر متخذه و سیاستها حوزه نظارت و بازرسی، طرح نظارتی ویژه نوروز ۱۴۰۰ به روال سالهای گذشته در سراسر کشور به اجرا درآمد.
وی، آرامش و ثبات بیشتر دربازار، جلوگیری از هرگونه گرانفروشی و کمفروشی در عرضه کالاها و ارائه خدمات، نا امن سازی فضا برای متخلفین و سودجویان را از جمله ویژگیهای طرح نظارتی ویژه نوروز امسال عنوان کرد.
رییس سازمان حمایت در ادامه، به بیان بخشی از فعالیتها و اقدامات انجام شده سازمان جهت اجرای بهینه طرح مذکور پرداخت و اظهار داشت: سازمان حمایت در راستای ایفای وظایف قانونی خود در ایام موصوف با مشارکت موثر در جلسات کارگروه تنظیم بازار و ارائه نظرات و پیشنهادات و راهکارها با نگاه پیشگیرانه مبتنی بر رفع موانع تنظیم مطلوب بازار اقلام اولویت دار و روان سازی عرضه، توام با تامین متناسب با نیاز بازار مصرف توسط دستگاههای ذیربط اهتمام داشته و تمام موارد را پیگیری کرده است.
به گفته تابش؛ همکاری و هماهنگیهای صورت گرفته درخصوص تامین و نظارت بر توزیع اقلامی نظیر گوشت مرغ، میوه تنظیم بازار، شکر و تخم مرغ با قیمت تعادلی برای ساماندهی بازار مصرف توام با مراقبت از بازار سایر اقلام پرمصرف نظیر پوشاک، کیف و کفش، شیرینی و شکلات و رصد و پایش خدمات مرتبط از جمله خدمات قالیشویی و خشکشویی را میتوان از دیگر فعالیتهای انجام شده در این ایام برشمرد.
رییس سازمان حمایت در ادامه، آخرین آمارهای دریافتی مربوط به بازرسیهای این ایام را اعلام کرد و گفت: طبق جمع بندی عملکرد بازرسی سازمانهای صمت استانها در طول برگزاری طرح مذکور، مجموعاً تعداد ۷۰۴ هزار و ۲۳۴ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی انجام شده است.
تابش گفت: این بازرسیها، منجر به تنظیم ۶۰ هزار و ۶۹۸ فقره پرونده تخلف در خصوص ۷۹ هزار و ۱۶۰ تخلف احرازی جمعاً به ارزش ۶۵۴۷ میلیارد ریال شده است.
وی افزود: ضمناً، از مجموع بازرسیهای انجام شده، گروه اقلام پروتئینی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی و تخم مرغ با ۸۹۸۳۱ مورد، نان با ۵۶۲۰۴ مورد و روغن نباتی با ۳۳۲۰۷ مورد بیشترین بازرسیها را به خود اختصاص داده اند.
رییس سازمان حمایت با اشاره به ضرورت استمرار و تقویت روند بازرسیها در هفتههای اخیر، خاطر نشان کرد:جمع بندی اقدامات صورت گرفته موید تمرکز عمده فعالیتهای بازرسی و نظارت در خصوص کالا و خدمات اولویت دار بوده به طوری که بیش از ۷۰ درصد از بازرسیها معطوف به این بخش بوده است.
معاون وزیر صمت تاکید کرد: به دلیل قرابت ایام ماه مبارک رمضان با نوروز سال جاری، طرح نظارتی مذکور طبق پیش بینیهای انجام شده و اتخاذ تدابیر همه جانبه و کنترل و نظارت مستمر بر عرصههای فعالیت اقتصادی به ویژه در حوزه تنظیم بازار کالاهای اساسی از جمله گوشت مرغ، روغن، شکر و... تا پایان این ماه تداوم دارد.
منبع: شاتانیوز