تاریخ: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۳۶
بازدید: ۳۳۰
کد خبر: ۲۰۸۲۶۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد:

تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی از طریق تأمین مالی جمعی در برنامه‌های سال ۱۴۰۰

تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی از طریق تأمین مالی جمعی در برنامه‌های سال ۱۴۰۰
‌می‌متالز - معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تأمین مالی جمعی (Crowdfunding) یکی از شیوه‌های نوین تأمین مالی است که بسط و گسترش آن، حاصل پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنار اقبال و اعتماد عمومی است.

به گزارش می‌متالز، سعید زرندی در جلسه کارگروه تامین مالی گفت: در برنامه سال ۱۴۰۰ هدایت سرمایه‌های خرد مردمی به سمت تولید از طریق تامین مالی جمعی و ظرفیت ماده ۱۱ قانون رفع موانع تولید به عنوان یک پروژه دیده شده است.

معاون طرح و برنامه وزات صمت در ادامه افزود: این روش تأمین مالی در واقع از طریق جمع سپاری منابع مالی سرمایه‌گذاران به صورت یک کانال تأمین مالی مؤثر برای دریافت مقدار اندکی سرمایه از مردم جهت سرمایه گذاری‌های متوسط تعریف می‌شود که یک الگوی جدید تأمین سرمایه برای پروژه‌های جدید و طرح‌های نوآورانه و کسب و کار‌های کوچک است.

زرندی توضیح داد: حوزه‌های هدف این ابزار شامل فعالیت‌های دانش‌بنیان، استارت‌ها، فعال‌سازی، احیا و تقویت معادن، اصناف تولیدی و توزیعی، سرمایه در گردش SME ها، طرح‌های تکمیلی و توسعه در مقیاس کوچک و متوسط و ... می‌باشد.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت، مهم‌ترین ویژگی این شیوه را تأکید بر هدایت سرمایه‌های خرد مردمی به سمت طرح‌های مولد دانست و تصریح کرد: این شیوه یک ساختار شبکه‌ای را در تأمین مالی ایجاد می‌کند که در رقابت با الگو‌های سنتی واسطه‌گری مالی به حذف واسطه مالی (بانک) در تأمین مالی، تسریع و دسترسی به منابع، کاهش هزینه‌های مالی و ... می‌انجامد.

زرندی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: تأمین سرمایه از این روش برای شرکت‌های بزرگ به خصوص شرکت‌هایی که در بورس و فرابورس پذیرش شده‌اند، منع شده است تا رقابت صرفاً برای تأمین سرمایه شرکت‌های کوچک و دارای طرح و ایده نو صورت پذیرد.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده