تاریخ: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۳:۲۰
بازدید: ۳۱۹
کد خبر: ۲۰۸۵۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سرپرست مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران:

ارتباط با شرکت‌های خارجی، ضلع سوم مثلث توسعه صادرات است

ارتباط با شرکت‌های خارجی، ضلع سوم مثلث توسعه صادرات است
‌می‌متالز - مهدی اقتصادی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران و شرکت مگاموج ایرانیان، مهم‌ترین اولویت‌های مرکز نوآوری اتاق ایران را تشریح کرد.

به گزارش می‌متالز، با هدف حمایت از نخبگان جوان، توسعه دانش، فراهم کردن زمینه ارتباط میان صنعت و دانشگاه و ثروث آفرینی، مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران و شرکت مگاموج ایرانیان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم نامه بین مهدی اقتصادی، سرپرست مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران و سید علی‌اصغر بهشتی شیرازی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مگاموج به امضا رسید.

سرپرست مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران با بیان اینکه انعقاد این تفاهم‌نامه‌ها با هدف ایجاد بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان صورت می‌گیرد، گفت: عملیاتی کردن و وارد شدن به فاز اجرایی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور هدف اصلی ماست که برای تحقق آن در نظر داریم به‌عنوان پل ارتباطی میان شرکت‌های دانش‌بنیان با بخش خصوصی و صنایع ظاهر شویم.

او در ادامه، هدفگذاری برای توسعه صادرات در حوزه موانع تولید و حمایت از فروش تکنولوژی‌های بومی کشور را از دیگر اولویت‌های مرکز دانست و عنوان کرد: برای تحقق این امر از ابزار‌هایی مانند آموزش و برگزاری همایش‌ها و سمینار‌ها بهره می‌گیریم تا بتوانیم به نتیجه نهایی که اجرای فرآیند‌های عملیاتی است، برسیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مگاموج با بیان اینکه باید هدف اصلی از چنین تعاملاتی برقراری ارتباط میان شرکت‌های داخلی و خارجی و ایجاد فضای کسب‌وکار بین آن‌ها باشد، گفت: باید بتوانیم از ظرفیت‌های موجود داخلی و دیگر کشور‌ها در این حوزه استفاده کرده و شرکت‌های هم‌تراز ایرانی و خارجی را به هم وصل کنیم.

بهشتی اظهار کرد: مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران این پتانسیل را دارد که که شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی را به اتاق ایران و دیگر شرکت‌های بزرگ متصل کند. در صورت تحقق این موضوع می‌توانیم امیدوار باشیم که ارتباط با ضلع سوم این مثلث که همان شرکت‌های بین‌المللی هستند نیز اتفاق بیفتد. البته برای رسیدن به نقطه مطلوب در این زمینه نیاز به الگویی مدون و مشخص داریم.

سحر بنکدارپور، دبیرکل مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان نیز با تاکید بر اینکه قصد داریم شرکت‌های بزرگی که به هر دلیلی از حوزه دانش‌بنیان جدا هستند را با خود همراه کنیم، گفت: کارکرد این شتابدهنده این است که با جلب اطمینان شرکت‌های بزرگ آن‌ها را ترغیب کنیم که برخی از نیاز‌های خود را برون سپاری کرده و به شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور بسپارند.

او عنوان کرد: در اغلب مواقع شرکت‌های بزرگ بازار‌های بین‌المللی را هم در اختیار دارند. با توجه به سیستم توزیع گسترده و وسعت فعالیت‌هایشان می‌توانند فعالان حوزه کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان را برای ورود به بازار بین‌المللی حمایت کنند که باید از این پتانسیل استفاده کنیم.

سرمایه‌گذاری مشترک بر روی طرح‌های دارای توجیه فنی و اقتصادی پیشنهادی طرفین، ارائه خدمات ارزیابی مالی و اقتصادی و تدوین گزارش امکان‌سنجی و طرح کسب‌وکار پروژه‌های طرفین، همکاری در برگزاری کارگاه‌ها، رویدادها، وبینار‌های آموزشی و گردهمایی‌های پیشنهادی با توافق قبلی طرفین، اختصاص با تخفیف فضای کار اشتراکی به گروه‌های متقاضی موردتوافق طرفین در مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده صادرات، معرفی تیم‌های مستعد به صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه همکار جهت سرمایه‌گذاری مشترک، تبلیغات، حمایت و تعامل در شبکه‌های اجتماعی، همکاری برای تبادل دانش فنی، تیم، منتور و مدرس و تبادل محتوا‌های علمی و آموزشی، اختصاص کد تخفیف به اعضای هریک از طرفین تفاهم‌نامه برای حضور در سایر رویداد‌ها و کارگاه‌ها، ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان طبق ضوابط و آئین‌نامه‌های داخلی طرفین و همکاری برای تجاری‌سازی ایده‌های در اولویت موردتوافق طرفین از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه است.

منبع: پایگاه خبری اتاق ایران

عناوین برگزیده