به گزارش میمتالز، اختصاص یک روز به کارگران شاید به لحاظ تشریفات و تعظیم باشد و الّا هرروز، روز کارگری است و کارگران است بلکه عالم از کار و کارگر تشکیلشده است. اینکه ما یک روز اختصاص بدهیم به کارگر، مثل این است که یک روز را اختصاص بدهیم به نور، یک روز را اختصاص بدهیم به خورشید. هرروز نور هست و روز نور است، هرروز روز خورشید است؛ لکن شاید این برای یک تشریفات و تعظیمی باشد، ازاینجهت مضایقه نیست، لکن اگر واقعبینی باشد، کار و کارگر در تمام عوالم ما قبل طبیعت و عالم طبیعت و عوالم مابعدالطبیعه، کار و کارگر همهجاست و تمام موجودات عالم، چه موجودات قبل از طبیعت باشد و چه موجودات طبیعی باشد و چه موجودات بعد از طبیعت، همه از کارگر پیداشده است و کارْ نظیر «وجود» است که در همه شئون عالم دخالت دارد. صحیفه امام؛ ج ۷، ص ۱۷۱
یازدهم اردیبهشتماه، روز کارگر از روزهای رسمی جهانی به شمار میرود. از سال میلادی ۱۸۸۶ روز جهانی کارگر وارد ادبیات جهان شد و امروزه این مناسبت در سطح جهان گرامی داشته میشود. کارگران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در خط مقدم جبهه اقتصادی و عرصه تولید کشور بوده و نقش اصلی را در عرصه رونق تولید بر عهده داشتند؛ کارگران در عرصههای مختلف انقلاب پیشگام بودهاند و زمان جنگ و بعدازآن حتی در مقابل تحریمهای ظالمانه غرب، همیشه در مقابل دشمن ایستادهاند.
پیامبر اسلام (ص)، نسبت به کارگر آنطور تواضع میکنند و کف دست او را که علامت کار است، میبوسند! اینکه کف دست را بوسیدهاند، نه پشت دست را نکته دارد؛ کف دست آثار کار درش هست، ایشان میخواستهاند ارزش کار را به عالمیان اعلام کنند.
پیامبر اسلام (ص) درجایی میفرمایند: «هرکس از دسترنج خویش مخارج زندگی خود را تأمین کند، روز قیامت در صف پیامبران قرار خواهد گرفت و از عنایاتی که پیامبران بهرهمندند، بینصیب نخواهد ماند.»
روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان با انتشار ویدئوی زیر، این روز مهم را به کارگران تبریک میگوید.
منبع: بولتن نیوز