تاریخ: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۰:۱۰
بازدید: ۳۶۹
کد خبر: ۲۰۹۶۱۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت ۱۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک توسعه تعاون

پرداخت ۱۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک توسعه تعاون
‌می‌متالز - مدیرعامل بانک توسعه تعاون از اعطای ۱۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به مدد جویان کمیته امداد طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش می‌متالز، حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون اظهار داشت: اعطای ۱۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به مدد جویان کمیته امداد و تحقق حداکثری سهمیه ابلاغی، موجب گردیده سهمیه بانک توسعه تعاون با رشدی ۲/۵ برابری، به ۵۰۰۰ میلیارد ریال برسد.

وی تصریح نمود: طی شش سال اخیر تعامل و همکاری خوبی بین بانک توسعه تعاون و کمیته امداد وجود داشته است و همه‌ساله تفاهم‌نامه‌ای مبنی بر اعطای تسهیلات کم‌بهره میان طرفین منعقد می‌گردد.

مهدیان در خصوص نحوه اعطای وام قرض‌الحسنه به مددجویان کمیته امداد گفت: وام خوداشتغالی به مددجویان معرفی‌شده از سوی این کمیته به‌صورت انفرادی و تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله پرداخت می‌گردد.

وی افزود: علاوه بر این در صورت به‌کارگیری مددجویان کمیته امداد در واحد‌های تولیدی به ازای هر فرد ۵۰۰ میلیون ریال به واحد کارآفرینی قابل پرداخت است و چنانچه این واحد‌ها جهت ۴۰ نفر از مددجویان ایجاد اشتغال نمایند می‌توانند تا سقف ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت نمایند.

وی توضیح داد: بانک توسعه تعاون دقیقاً مطابق معرفی کمیته امداد تسهیلات کارآفرینی را پرداخت می‌نماید و نظارت بر مصرف صحیح تسهیلات کارآفرینی بر عهده این ارگان می‌باشد و رقم تسهیلات اعطایی به‌حساب کارآفرینان تنها در صورتی از حالت انسداد به فعال درمی‌آید که کمیته امداد مراتب تأیید ایجاد اشتغال برای مددجویان معرفی‌شده را اعلام نماید.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به تدابیر اتخاذشده جهت نحوه ضمانت این تسهیلات خاطرنشان کرد: ترتیبی اتخاذشده تا مددجویان به‌صورت متقابل و زنجیره‌ای قادر به ضمانت یکدیگر باشند و یا از طریق ارائه جواز کسب معتبر نیز می‌توانند این خدمات را دریافت نمایند.

مهدیان عاملیت اجرای برنامه اشتغال مددجویان را فراتر از تکلیف اداری اعلام نمود و گفت: عاملیت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه کارآفرینی در زمره مسوولیت اجتماعی بانک به شمار می‌رود و با توجه به گره‌گشایی این تسهیلات از مشکلات و مسائل متقاضیان، این برنامه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده