تاریخ: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۳۰
بازدید: ۲۲۸
کد خبر: ۲۰۹۶۴۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

برنامه ۳۰۰ هزارتنی صادرات فولاد بناب در سال ۱۴۰۰

برنامه ۳۰۰ هزارتنی صادرات فولاد بناب در سال ۱۴۰۰
‌می‌متالز - مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب اعلام کرد: برنامه صادرات فولاد بناب در سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۰۰ هزار تن پیش‌بینی شده است.

به گزارش می‌متالز، سورنا زمانیان گفت: سال گذشته نیز ۸۹ هزار تن از محصولات فولاد بناب به کشور عراق صادر شد. این شرکت در سال ۹۹ رتبه نخست صادرات فولاد شرکت‌های فولادی کشور را به خود اختصاص داد.

وی افزود: میزان تولید سال ۹۹ فولاد بناب در مجموع به ۸۵۵ هزارتن شامل ذوب و نورد رسید و برای سال جاری که "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" نامگذاری شده، برنامه تولید نیز با ۳۵۰ هزار تن افزایش نسبت به پارسال، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن پیش بینی شده است.

زمانیان ادامه داد: با توجه به رشد ۳ برابری تولید در فروردین ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل، انتظار می‌رود برنامه‌های تولید و صادرات مجتمع فولاد صنعت بناب در سال جاری به طور کامل محقق شود.

مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب در خصوص برنامه‌های سال جاری گفت: برنامه‌ریزی در حوزه‌های فنی و مهندسی برای تحقیق و پژوهش، بومی سازی قطعات و کاهش هزینه‌های تمام شده با برخورداری از توان و دانش کارکنان متخصص مجتمع در دستور کار قرار گرفته است.

زمانیان افزود: همچنین صیانت از نیروی انسانی و ارزش‌گذاری به سرمایه‌های اصلی مجموعه نیز از اولویت‌های اصلی شرکت بوده و در راستای تکریم و حمایت از نیروی کار اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی اظهار کرد: رشد وارتقا سطح علمی کارکنان، بالابردن سطح کیفی محصول، ارتقا سطح معیشتی نیرو‌ها و همچنین طراحی و بازسازی و به‌روز کردن خطوط نوردی از اهم برنامه‌های سال ۱۴۰۰ مجتمع فولاد صنعت بناب است.

مدیرعامل فولاد بناب با بیان اینکه امسال در نمایشگاه‌ها حضور فعالانه خواهیم داشت، تصریح کرد: نوید روز‌هایی پراز تلاش و پیشرفت را می‌دهم چرا که فولاد بناب با همت تمام رده‌های پرسنلی درسال جاری قصد برداشتن موانع پیش رو و رسیدن به قله کمال را دارد که درسایه الطاف بیکران خداوند قادر متعال محقق خواهد شد.

زمانیان درباره آخرین وضعیت فاز‌های توسعه‌ای فولاد بناب نیز گفت: قرارگاه خاتم‌الانبیا تجهیز کارگاه کرده و امور زیرساخت‌ها و ریلی را در دست اجرا دارد و اکنون حدود ۲۰۰ نیروی پیمانکار مستقر شده‌اند. گام بعد، شروع توسعه ذوب شاهین از ۳۵۰هزارتن به ۷۵۰هزار تن و سپس طراحی ذوب یک میلیون تنی بیلت واسلب و کارخانه اکسیژن در دستور کاراست که عملیات طراحی و مهندسی آن آغاز شده است.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده