تاریخ: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۰:۴۵
بازدید: ۲۸۰
کد خبر: ۲۰۹۸۹۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

ایجاد دبیرخانه دائمی جذب ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه در صنعت فولاد

ایجاد دبیرخانه دائمی جذب ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه در صنعت فولاد
‌می‌متالز - شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه با تمرکز فعالیت و توسعه ارتقاء فناوری‌ها، حمایت و تجاری سازی نوآوری‌ها در صنعت فولاد، دبیرخانه دائمی جذب حمایت و مشارکت در ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه در عرصه صنعت فولاد را ایجاد کرد.

به گزارش می‌متالز، شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه به عنوان شرکتی زیرمجموعه شرکت بزرگ فولاد مبارکه با تمرکز فعالیت و توسعه ارتقاء فناوری‌ها، حمایت و تجاری سازی نوآوری‌ها در صنعت فولاد نسبت به ایجاد دبیرخانه دائمی جذب حمایت و مشارکت در ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه در عرصه صنعت فولاد و سنگ تا رنگ اقدام کرده است. بر این اساس از کلیه فعالین عرضه فولاد کشور شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های مهندسی، خبرگان صنعت فولاد و افراد حقیقی متخصص دعوت می‌شود تا ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه خود را جهت بررسی و ارزیابی اولیه به اشتراک بگذارند.

علاقمندانی که متقاضی دریافت حمایت‌های مادی و معنوی این شرکت هستند می‌توانند مشخصات و ویژگی‌های طرح‌ها و ایده‌های فناورانه خود را مطابق فرم پرسشنامه موجود در وب سایت شرکت به آدرس www.mstid.com تکمیل و به آدرس ایمیل info@mstid.com ارسال و یا با شماره ۰۹۱۳۵۵۳۳۰۵۰ تماس حاصل کنند.

طرح‌ها ایده‌های فناورانه ارائه شده پس از طی مراحل کارشناسی و ارزیابی در صورت تایید علمی فنی و اقتصادی مورد حمایت جدی قرار خواهد گرفت و بدیهی این شرکت متعهد است کلیه اطلاعات ارسالی متقاضیان محترم را محرمانه تلقی کند.

محور‌های تخصصی ایده‌ها و فناوری‌های مربوط به مراحل تولید فولاد از سنگ تا رنگ شامل فناوری‌های اصلی و زیر فناوری‌های مربوط به فرآیند‌های معدن (اکتشاف و استخراج)، تولید کنسانتره، گندله سازی و احیا، ذوب و ریخته گری، نورد گرم، نورد سرد، محصولات پوشش دار و تکمیل زنجیره ارزش محصولات جانبی صنعت فولاد است.

همچنین محور‌های عمومی این طرح شامل تجهیزات مکانیک و ساخت و تولید مرتبط با فناوری‌های صنعت فولاد، مهندسی معکوس قطعات و تجهیزات فرآیندها، اتوماسیون صنعتی، ابزار دقیق و الکترونیک، اندازه‌برداری و تحلیل سه بعدی، بهینه سازی و کاهش مصرف آب و انرژی، تاسیسات برق و مکانیک، فناوری اطلاعات و امنیت اطلاعات، بازفرآوری و استحصال، زنجیره تامین اقلام و مواد مصرفی صنعت فولاد، هوشمند سازی و کنترل از راه دور است. (لازم به توضیح است در خصوص بهینه‌سازی و کاهش مصرف آب و انرژی، همچنین بازفرآوری و استحصال ارائه گزارش توجیهی فنی-اقتصادی ضروری است.)

منبع: شمانیوز

عناوین برگزیده