تاریخ: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۰:۱۴
بازدید: ۲۰۴
کد خبر: ۲۱۰۴۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
قائم مقام ایمیدرو اعلام کرد:

رشد استخراج مواد معدنی در شش ماه سال جاری/ ظرفیت استخراج 40 میلیون تن سنگ از معدن سنگان

می متالز - اردشیر سعدمحمدی در تشریح طرح‌های جدید معدنی از اجرای دو طرح فولادی در قروه و بیجار کردستان خبرداد و گفت : طرح آلومینیوم تخت در منطقه لامرد و پارسیان نیز از جمله طرح های جدید معدنی به شمار می رود.
رشد استخراج مواد معدنی در شش ماه سال جاری/ ظرفیت استخراج 40 میلیون تن سنگ از معدن سنگان

به گزارش می متالز، قائم مقام ایمیدرو اجرای طرح پودر آلومینا در منطقه لامرد و پارسیان را از دیگر طرح‌های جدید برشمرد و گفت: طرح‌های معادن زغال‌سنگ نیز در کشور در حال اجرا است که یکی از این طرح‌ها معدن زغال‌سنگ پرورده 4 با ظرفیت 800هزار تن با فاینانس نهایی با چین در حال عملیات است وکار می‌کند. دو طرح دیگرنیز با بخش خصوصی در همین زمینه داریم که یکی از آنها باید حدود 200هزار تن و دیگری نزدیک به 400هزار تن زغال سنگ تولید کنند.

قائم مقام ایمیدرو در ادامه با اشاره به رشد استخراج مواد معدنی از معادن کشور طی شش ماهه ابتدای سال، از معدن سنگان به عنوان یکی از معادن فعال کشور نام برد و گفت: در حال حاضر تعداد پیمانکاران در معدن سنگان از یک پیمانکار به دو پیمانکار افزایش یافته و در آینده نزدیک نیز پیمانکار سوم برای افزایش حجم عملیات در سنگان اضافه خواهد شد.

به گفته سعد محمدی عملیات این معدن به 40 میلیون تن استخراج سنگ و بیش از 120 میلیون باطله برداری ارتقا می‌یابد.

قائم مقام ایمیدرو در ادامه با بیان اینکه معادن در سطوح مختلف در حال ارتقا است، گفت:در بخش معادن جدید ، شاهد رشد تولید بوده‌ایم.برای مثال در سال جاری در معدن سنگان رشد بیش از 10درصدی داشتیم.

وی با ارزیابی وضعیت معادن کشور اضافه کرد: در مجموع در بخش معادن کشور بیش از هرچیز نیاز به سرمایه گذاری داریم و لازم است میزان تجهیزات در این بخش ارتقا پیدا کند. علاوه بر این تکنیک‌های طراحی نیز لازم است تغییر کند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد رشد چشمگیر در تمامی بخش‌های معدنی کشور باشیم.

قائم مقام ایمیدرو در ادامه جذب سرمایه خارجی در بخش معدن را مستلزم جذابیت سوددهی پروژه‌ها دانست و افزود: اگر جذابیت سوددهی پروژه به درستی تصویر شود سرمایه از روش‌های مختلف تامین خواهد شد، در حال حاضر سعی بر این است که روند اجرای پروژه ها تسریع شود تا از این طریق بتوان سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه را افزایش داد.

اردشیر سعد محمدی گفت: در حال حاضر در بخش های مختلف معدن در حال برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های جدید نیز هستیم که بخشی از این فعالیت ها را می توان با جذب سرمایه خارجی اجرایی کرد.

سعد محمدی در ادامه با اشاره به اشتغال 140 هزار کارگر در معادن کل کشور گفت:در رابطه با حقوق و مزایای این کارگران نیز قانون وزارت کار تعیین‌کننده است اما با این حال از آنجایی که بعضی از این معادن خصوصی هستند، مدل‌های تعیین دستمزد کارگران در معادن مختلف متفاوت است.

به گفته وی حقوق و مزایای کارگران معدن در اکثر معادن فعال بر اساس آنچه قانون کار بیان کرده مورد تحلیل قرار می‌گیرد.

وی در رابطه با سختی کار این کارگران نیز افزود: سختی کار در معدن نیز به استناد تعریف قانونی عملیاتی شده و پرداخت‌ها صورت می‌گیرد. اما قطعا حقوق و مزایا و همچنین سختی کار برای کارگران معدن می‌تواند شرایط بهتری داشته باشد که امیدواریم در آینده نزدیک این شرایط فراهم شود.

منبع: شاتا
عناوین برگزیده