به گزارش می متالز، صبح امروز سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از انفجار در کارخانه فولاد نطنز خبر داد که به دنبال آن دو کد اورژانس برای امدادرسانی به این حادثه اعزام میشوند.
عباس عابدی در ادامه با اشاره به حادثه انفجار در کوره حرارتی کارخانه فولاد نطنز اصفهان، اظهار داشت:
سه مرد ۲۶، ۲۸ و ۵۸ ساله در این حادثه مصدوم و به بیمارستان خاتم الانبیاِ منتقل شدند.
اما ساعتی بعد مدیر کارخانه فولاد نطنز در گفتگو با یکی از رسانهها وجود انفجار و مصدوم را تکذیب و مدعی شد اصلا حادثهای رخ نداده و هیچ مصدومی نیز وجود نداشته است.
با توجه به تایید و تکذیب اورژانس و مدیر کارخانه فولاد نطنز، خبرنگار خبرگزاری صنایع طی تماس با رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان، این موضوع را پیگیری کرد.
غفور راستین که رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان میباشد در واکنش به تکذیب مدیر کارخانه فولاد نطنز، با ابراز تعجب از این موضوع، اظهار داشت: برای من جای تعجب دارد که چرا مدیر کارخانه فولاد نطنز این موضوع را تکذیب کردند.
همکاران من امروز بعد از حضور در محل این کارخانه، سه نفر از کارگران آن را به بیمارستان خاتمالانبیاء نطنز منتقل کردیم و شما میتوانید این موضوع را از بیمارستان مذکور پیگیری کنید.
این موضوع را از بیمارستان خاتمالانبیاء نطنز پیگیری کرد که کارمندان بخش اورژانس این بیمارستان اینگونه پاسخ دادند: سه نفر از کارگران کارخانه فولاد نطنز توسط اورژانس به این بیمارستان منتقل شدند و پس از درمان و دریافت نیازهای درمانی، مرخص شدند.
حادثه امروز نطنز در هر حدی که بوده، سه مصدوم داشته که علیرغم ادعای مدیر این کارخانه، سرپایی درمان نشدند و به بیمارستان منتقل و پس از درمان و اقدامات لازم، مرخص شدند.
اما حالا سوال این است که چرا مدیر این کارخانه تلاش دارد وقوع هرگونه حادثه، مشکل و مصدوم را تکذیب کند؟
ایشان مدعی شدند اصلا حادثهای نبوده و چند نفر از کارگران پس از شنیدن صدای مهیب در کارخانه که در نتیجه خالی شدن بار بود، مضطرب شدند و هیچ مشکلی نبوده و کارگران نیز سرپایی درمان شدند.
اما باید از مدیر این کارخانه سوال کرد.
اولا، اگر حادثهای نبوده، اورژانس چه اشخاصی را درمان کرده است؟
دوما، آیا تکنسین اورژانس تفاوت حادثه انفجار در کوره حرارتی را با ایجاد یک صدای بلند تشخیص نمیدهد؟
سوما، اگر حادثهای نبوده و مصدومی نبوده و اگر هم بوده، جزئی بوده، پس چرا سه نفر از کارگران به بیمارستان منتقل شدند؟
چهارما، آیا کارگران کارخانه شما برای بار اول بوده که این صدا را میشنیدند؟
چرا روزهای قبل از شنیدن صدای تخلیه بار مضطرب نمیشدند؟
و در نهایت، دو سوال اصلی:
واقعا چه اتفاقی برای کارگران این کارخانه افتاده؟
مدیر این کارخانه چرا وجود هرگونه حادثه و مصدوم در این کارخانه را تکذیب میکند؟
در پایان میتوان گفت، مسئولان و دستگاههای نظارتی باید نگاهی دقیقتر به این موضوع داشته باشند که اولا حقی از کارگران ضایع نشود و دوما با ریشهیابی مشکل یا حادثه ایجاد شده، از تکرار آن جلوگیری شود.
منبع: خبرگزاری صنایع