تاریخ: ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۰۷
بازدید: ۳۵۸
کد خبر: ۲۱۲۶۶۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صمت سیستان و بلوچستان:

کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنفی مهم‌ترین مرجع سیاست گذاری جهت اجرای قانون نظام صنفی است

کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنفی مهم‌ترین مرجع سیاست گذاری جهت اجرای قانون نظام صنفی است
‌می‌متالز - معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان سیستان وبلوچستان، کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنفی را مهم‌ترین مرجع سیاست گذاری و برنامه ریزی جهت اجرای قانون نظام صنفی دانست.

به گزارش می‌متالز، محمد رفیع سلطانزاده در دومین جلسه کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنفی مرکز استان در سال جاری که با حضور رئیس اتاق اصناف مرکز استان و نمایندگان دستگاه‌های دولتی مرتبط در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار گردید، بیان داشت: کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنفی مهم‌ترین مرجع سیاست گذاری و برنامه ریزی جهت اجرای قانون نظام صنفی است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: کمیسیون نظارت بر تشکل‌های صنفی، حامی اصناف استان است، ولی در صورتی که اتحادیه صنفی قوانین را به درستی و شفاف اجرا نکند قطعا از طریق این کمیسیون برخورد قانونی با آن‌ها صورت می‌پذیرد.

بنابر این گزارش در این جلسه موضوعاتی از جمله جایگزینی علی البدل اتحادیه‌های صنوف آرایشگران زنانه و تاسیات گازرسانی، ابزارالات و لوازم خانگی زاهدان، تعیین حق الزحمه رئیس اتحادیه شهرستان ایرانشهر، نامه‌های ارسالی مرکز اصناف و بازرگانان ایران در رابطه با تطبیق مصوبات، گزارشات در یافتی از هیات مدیره‌های صنوف فروشندگان مصالح ساختمانی شهرستان زاهدان و اتحادیه آرایشگران و فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی شهرستان چابهار، بررسی و با نظر اعضاء کمیسیون جهت تعیین تکلیف موارد فوق، موصوباتی حاصل گردید.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم