به گزارش میمتالز، محمود سیجانی در حاشیه کارگروه تسهیل تولید و بازدید از ۴ واحد صنعتی، افزود: در سال جاری علاوه بر تکمیل پروژههای نیمه تمام، احیای واحدهای راکد توسط خود متقاضی و یا سرمایه گذار جدید در دستور کار است.
وی اظهار داشت: در سال جاری پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری قم در قالب کارگروه تسهیل هدفگذاری شد، پرداخت مستقیم از منابع بانکی تامین میشود و از این مقدار ۱۱۰۰ میلیارد تومان برای صنعت تخصیص یافته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیان کرد: امسال نیز پرداخت خوبی آغاز شده و ۲۵۰ میلیارد تومان در دو ماه اخیر تسهیلات به تولید اختصاص یافته است، صنعت با توجه به افزایش هزینههای تولید و نیاز به سرمایه گذاری، بیش از این به حمایت نیاز دارد.
سیجانی افزود: از منابع ملی از طریق تبصره ۱۸ طرحهای جدیدی ارائه دادهایم و ۴۵۰ میلیارد تومان جذب شده و از طریق تسهیلات جهش تولید نیز موفق به تخصیص ۳۵۰ میلیارد تومان شدهایم.
وی تصریح کرد: تسهیلات جهش تولید از طریق بانک عامل صنعت و معدن پرداخت میشود، چون بانکهای تخصصی عاملیت دارند، لذا بهتر به دست سرمایه گذار میرسد، اگر بتوانیم بانک صنعت و معدن را از نظر مالی تقویت کنیم بیش از این امکان تسهیلات وجود دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: پرداخت بیش از ۷۰ درصد تسهیلات حوزه صنعت و تولید بر عهده بانک صنعت و معدن است و بانکهای تجاری دیگر نیز در این باره نقش دارند، انتظار داریم بانکهای دیگر مشارکت بیشتری داشته باشند.
سیجانی بیان داشت: یکی از اولویتهای مهم، تامین نقینگی در تولید است، نقدینگی به عنوان سرمایه در گردش برای حفظ واحدهای موجود و سرمایه ثابت در اتمام پروژههای نیمه تمام باید جذب شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم عنوان کرد: پروژههای بالای ۶۰ درصد که آماده تهیه و نصب ماشین آلات هستند در اولویت پرداخت تسهیلات قرار دارند، باید از طریق سرمایه ثابت از سوی بانکها، همراهی لازم اتخاذ شود.
منبع: شاتانیوز