تاریخ: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۳۸
بازدید: ۴۱۰
کد خبر: ۲۱۳۱۸۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

چرا بانک‌ها گرفتار اموال مازاد و املاک شدند؟

چرا بانک‌ها گرفتار اموال مازاد و املاک شدند؟
‌می‌متالز - دبیرکل کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی اعلام کرد: همه بانک‌ها آمادگی دارند تا اموال و املاک مازاد و تملیکی را به خود صاحبان اصلی واگذار کنند.

به گزارش می‌متالز. دبیرکل کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی می‌گوید: بانک‌های خصوصی فقط ۱۹ واحد در تملک دارند که از این ۱۹ مورد ۳ مورد در اختیار خود مالکان است و در حال فعالیت هستند و به مرور اقساط را می‌پردازند.

محمدرضا جمشیدی تصریح کرد: همه واحد‌هایی که به تملک بانک درآمده اند با رای محاکم قضایی بوده است و بنابراین با ذی حق دانستن بانک تصمیم به این اقدام گرفته شده است. ضمن اینکه بیشتر واحد‌های تملیکی کارخانه‌ها یا کارگاه‌هایی هستند که هنوز بر مدار تولید قرار نگرفته اند و فقط یک سوله هستند.

وی ادامه داد: در مواردی هم شاهد هستیم که واحد‌ها به بهانه تولیدی بودن، تسهیلات گرفتند، اما آن را در بخش غیرتولیدی صرف کرده اند. در واقع با بررسی بیشتر در می‌یابیم که اغلب این واحدها، کارخانه‌هایی هستند که به قصد ایجاد کار‌های تولیدی و تاسیس کارخانه تولیدی شروع کردند، اما تورم باعث شده که بودجه‌ای که برای ادغام طرح پیش بینی کرده بودند کافی نباشد و نتوانند کار را تمام کنند. در واقع بسیاری از این واحدها، از ابتدا بدون اینکه به تولید برسند تعطیل بودند

دبیرکل کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی با بیان اینکه بانک‌ها همراهی خوبی با مالکان داشته و دارند، اظهار کرد: برخی در رسانه‌ها اعلام می‌کنند که یک میلیارد تومان وام گرفتم، اما حالا باید ۵ میلیارد تومان پس بدهم، اما نمی‌گوید چه مدت زمانی از این موضوع می‌گذرد و تا چه حد مشمول جریمه شده است؟ در نتیجه بانک هم ناچار به تملیلک است چرا که سپرده‌های مردم در دستش است و باید سود آن‌ها را بپردازد.

جمشیدی تاکید کرد: همه بانک‌ها آمادگی دارند تا اموال و املاک مازاد و تملیکی را به خود صاحبان اصلی واگذار کنند.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده